728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Εξαφανίστηκε ηλικιωμένος στο Ζαγόρι.. Έρευνα από Αστυνομία και ΕΜΑΚ




Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες σε αστυνομία και πυροσβεστική, οι οποίες ενημερώθηκαν για την εξαφάνιση ηλικιωμένου, μόνιμου κατοίκου στον Ελαφότοπο Ζαγορίου. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες ο άνδρας, ηλικίας 75 ετών περίπου έφυγε στη μία το μεσημέρι από το σπίτι του. Η ενημέρωση που δόθηκε στις αρχές ήταν ότι θα πήγαινε να μαζέψει τσάι σε κοντινή απόσταση. Οι ώρες περνούσαν και ο ηλικιωμένος δεν επέστρεψε. Πρώτα ενημερώθηκε η Αστυνομία δυνάμεις της οποίας βρίσκονται στην περιοχή αναζητώντας ίχνη του ηλικιωμένου άνδρα.

Λίγο μετά τις οκτώ αναχώρησε από τα Γιάννινα και κλιμάκιο της 5ης ΕΜΑΚ προκειμένου να πάρει μέρος στην έρευνα για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου.

Με την είδηση της εξαφάνισης έχουν κινητοποιηθεί και κάτοικοι του χωριού οι οποίοι προσπαθούν να βοηθήσουν στην έρευνα.

«Γίνεται μία μεγάλη και συντονισμένη προσπάθεια για τον εντοπισμό του συγχωριανού μας» ανέφερε στο Epiruspost ο δήμαρχος Ζαγορίου Γιώργος Σουκουβέλος ο οποίος επίσης βρίσκεται στον Ελαφότοπο.






Εξαφανίστηκε ηλικιωμένος στο Ζαγόρι.. Έρευνα από Αστυνομία και ΕΜΑΚ Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Μαΐου 19, 2020 Rating: 5 Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες σε αστυνομία και πυροσβεστική, οι οποίες ενημερώθηκαν για την εξαφάνιση ηλικιωμένου, μόνιμου ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: