728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Σε καλή κατάσταση ο ασθενής που ήρθε από την Αλβανία, αρνητικά 616 δείγματα




Σταθερή είναι η κατάσταση του ασθενούς με COVID-19 που μεταφέρθηκε από την Αλβανία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Σύμφωνα και με την επίσημη ανακοίνωση της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου πρόκειται για έναν 66χρονο, Ελληνικής υπηκοότητας που ζει και εργάζεται στην Αλβανία. Εκεί είχε διαπιστωθεί ως θετικός στον COVID-19. και δεδομένου ότι παρουσίασε ήπια συμπτωματολογία διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στην Ειδική Μονάδα Λοιμωδών του Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας μεταφέρθηκε στην Κακαβιά από όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας.

Σημειώνεται ότι όλα τα δείγματα που έχουν εξετασθεί από το Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από τις 12 Μαΐου έως και σήμερα, εξακόσια δέκα έξι (616) στο σύνολό τους, από όλα τα νοσοκομεία της Ηπείρου είναι αρνητικά.

Επισημαίνεται ότι ο μεγαλύτερος αριθμός των δειγμάτων που λαμβάνονται την παρούσα περίοδο δεν αφορά ύποπτα κρούσματα αλλά για την αναγκαιότητα του προεγχειρητικού ελέγχου για τα τακτικά χειρουργεία που πραγματοποιούνται πλέον στα νοσηλευτικά ιδρύματα καθώς και ειδικές εξετάσεις ασθενών για τις οποίες απαιτείται να προηγηθεί εργαστηριακός έλεγχος.






Σε καλή κατάσταση ο ασθενής που ήρθε από την Αλβανία, αρνητικά 616 δείγματα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Μαΐου 20, 2020 Rating: 5 Σταθερή είναι η κατάσταση του ασθενούς με COVID-19 που μεταφέρθηκε από την Αλβανία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Σύμφωνα και ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: