728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Γενική συνέλευση στις 24/05 για τον Απόλλων Πάργας.





Το ΔΣ του ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους ποδοσφαιριστές,φιλάθλους και λοιπούς συντελεστές που συνεργάστηκε τα τελευταία δυο χρόνια της θητείας του, 2018-19 και 2019-20,στις δύσκολες αυτές συνθήκες που βιώσαμε όλοι λόγω του προβλήματος του γηπέδου .

Ιδιαίτερα δε τους ήρωες ποδοσφαιριστές,προπονητές,φροντιστή για την Οδύσσεια που πέρασαν όλη τη φετινή χρονιά,στα διάφορα γήπεδα που επιτρεπόταν να προπονηθεί η ομάδα, Μαργαριτίου, Μαζαρακιάς και Παραμυθιάς αλλά και την έδρα που αναγκαζόταν να χρησιμοποιήσει η ομάδα,το γήπεδο του Μεσοποτάμου,καθώς και τους λιγοστούς φιλάθλους που ακολουθούσαν την ομάδα.

Τους ευχαριστεί όλους για την εκπληκτική χρονιά,από συγκομιδή βαθμών αλλά και το εκπληκτικό κλίμα που υπήρχε,παρ’ ότι η ομάδα στον Β γύρο, λόγω αρκετών τραυματισμών εκείνε με 12-13 ποδοσφαιριστές. Εύχεται η νέα χρονιά να βρει την ομάδα στην φυσική της έδρα,το Δημοτικό Στάδιο Παργας Β.Ε ΒΑΣΙΛΑ,αφού δεν υπάρχει πλέον άλλη υπομονή και ανοχή. Ευχαριστεί το κληροδότημα ΒΑΣΙΛΑ για την προσφορά του,χρηματοδοτώντας τις αθλητικές εγκαταστάσεις και το υλικοτεχνικό υλικό που προσέφερε στις ομάδες,που είναι αναγνωρισμένες από την ΓΓΑ, αλλά και για την νεολαία της Παργας.

Ευχαριστεί τον Δήμο Παργας που προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα με το γήπεδο, σε σύντομο χρονικό διάστημα και πάντα σε συνεργασία με το Ίδρυμα Βασιλα, αλλά και για την ολοκληρωτική ανακαίνιση των αποδυτηρίων που ξεκίνησε την Δευτέρα 11/5/2020.

Ανακοινώνει ότι η γενική συνέλευση του συλλόγου και η διενέργεια ανάδειξης νέου διοικητικού συμβουλίου,καθώς έληξε η θητεία της, θα διεξαχθεί την Κυριακή 24/5/2020 σε ώρα και μέρος που θα ανακοινωθεί σύντομα. Πιστεύουμε πως οποιοι αγαπάνε τον σύλλογο πραγματικά,να βγουν μπροστάρηδες και θα βάλουν ένα λιθαράκι παραπάνω, ώστε αυτός να μεγαλώσει ακόμα πιο πολύ,φέρνοντας ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες,αντάξιες με την ιστορία της ομάδας και το ενδιαφέρον να είναι πραγματικό και όχι φιλολογικό,αφήνοντας στην άκρη προσωπικές φιλοδοξίες,πικρίες η τυχόν συμφέροντα και εμείς θα είμαστε δίπλα και όχι απέναντι , όπως και συνέβαινε κατά την διάρκεια της χρονιάς, σε ότι αποφασίζουν και οτιδήποτε βοήθεια χρειαστούν . Η ομάδα ανήκει σε όλους τους ΠΑΡΓΙΝΟΥΣ.
Γενική συνέλευση στις 24/05 για τον Απόλλων Πάργας. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Μαΐου 12, 2020 Rating: 5 Το ΔΣ του ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους ποδοσφαιριστές,φιλάθλους και λοιπούς συντελεστές που συνεργάσ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: