728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Γίνεται LED ο φωτισμός της Πρέβεζας




Η ένταξη του Δήμου Πρέβεζας στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης του οδοφωτισμού, είναι μία από τις σημαντικότερες αποφάσεις που έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου.

Στην συνεδρίαση της Παρασκευής ενέκρινε την προκήρυξη του διαγωνισμού για την «Παροχή υπηρεσιών αναβάθμισης της ενεργειακής απόδοσης του συστήματος και των υποδομών του οδικού και αστικού φωτισμού του Δήμου Πρέβεζας», με Σύμβαση Παροχής Υπηρεσιών (ΣΠΥ) – Σύμβαση Ενεργειακής Απόδοσης (ΣΕΑ), στο πλαίσιο του έργου «Αποδοτικά και Φιλικά προς το Περιβάλλον Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, δημόσιος Οδοφωτισμός και Κτίρια στην Περιφέρεια Ηπείρου» που έχει ενταχθεί και συγχρηματοδοτείται, από το Μηχανισμό ELENA (ΕΕ-ΕΤΕπ).

Η χρηματοδότηση κατασκευής του έργου ανέρχεται σε 8.956.139 ευρώ και θα γίνει με ίδια ή και δανειακά κεφάλαια του αναδόχου. Η διάρκεια της Σύμβασης είναι δωδεκαετής και σύμφωνα με την διακήρυξη η αναβάθμιση του συστήματος θα ολοκληρωθεί σε διάστημα 18 μηνών.

Ο ανάδοχος θα είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία του συστήματος και του συνόλου του οδικού και αστικού δικτύου ηλεκτροφωτισμού, ήτοι από το σημείο σύνδεση του ηλεκτρικού δικτύου με την παροχή της ΔΕΗ στο μετρητή και μετά έως και το εγκατεστημένο φωτιστικό σώμα/λαμπτήρα/προβολέα, συμπεριλαμβανομένων ειδικών συστημάτων ελέγχου και συνοδευτικών έργων.





Γίνεται LED ο φωτισμός της Πρέβεζας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Απριλίου 30, 2020 Rating: 5 Η ένταξη του Δήμου Πρέβεζας στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης του οδοφωτισμού, είναι μία από τις σημαντικότερες αποφάσεις που έλαβε η...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: