728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

ΖΩΗ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΓΑ




Γιατί εγκαταλείπετε τα μέλη της οικογένειάς σας? Είναι ένα μεγάλο ερώτημα που με πνίγει, είτε πριν είτε τώρα εν μέσω πανδημίας...

Έχουν δει πολλά τα μάτια μας, όχι μόνο εγκαταλείψεις, δηλητηριάσεις αλλά και κακοποιήσεις, εν μέσω πανδημίας αυξήθηκαν οι εγκαταλείψεις κι όλα όσα είπα πιο πάνω αλλά προστίθενται κάθε τόσο κουτάβια ή μωρά γατάκια, γιατί δεν στειρώνεται τα ζώα σας?? Θα τα γλιτώσετε από διάφορες ασθένειες, σταματήστε πια να είστε της παλιάς σχολής όπως λέτε "εεε τουλάχιστον ας γεννήσει μία φορά", δε θα πάθει κάτι αν δε γεννήσει καθόλου ίσα ίσα που απλά θα παραμείνει υγιείς.

Σταματήστε πια να τα χτυπάτε και να παραπονιέστε μετά γιατί σας δάγκωσαν ή να τα δηλητηριάζεται. Σέβομαι απόλυτα αν δε θέλετε να υιοθετήσετε ή να ταΐσετε αλλά τουλάχιστον σταματήστε να τους κάνετε κακό ή να τα εγκαταλείπετε. Νομίζετε ότι είναι αδέσποτα από επιλογή τους???ΟΧΙ

Το μόνο που θέλουν είναι αγάπη, μια ζεστή γωνιά να νιώθουν ζεστασιά και θαλπωρή, λίγο νεράκι και φαγάκι και μια αγκαλιά να τα προστατεύει.

Δεν μεταδίδουν ασθένειες στον άνθρωπο.
Κουράστηκε η ψυχή μας να μαζεύουμε ανήμπορα και ταλαιπωρημένα ζωάκια απ'τους δρόμους, κουραστήκαμε να μαζεύουμε γέννες ιδιωτών, αναλάβετε πια τις ευθύνες σας.

ΣΤΟΠ ΣΤΙΣ ΓΕΝΝΕΣ, ΣΤΟΠ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ,ΣΤΟΠ ΣΤΙΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΆΣΕΙΣ, ΣΤΟΠ ΣΤΙΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΊΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΤΕ ΚΟΡΟΝΟΪΌ ΑΠ'ΤΑ ΖΩΆΚΙΑ.
Σταματήστε να τα θεωρείτε κατώτερα όντα δεν προορίζονταν να έχουν την ίδια μεταχείριση με τους ανθρώπους όμως αυτό δε δίνει στους ανθρώπους το δικαίωμα να κακομεταχειρίζονται τα ζώα... "ΟΧΙ" 



Νομοθεσία για κατοικίδια Πατήστε εδώ

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα ιστΠατήστε εδώ

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα ιστοΠατήστε εδώ





ΖΩΗ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΓΑ Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Απριλίου 30, 2020 Rating: 5 Γιατί εγκαταλείπετε τα μέλη της οικογένειάς σας? Είναι ένα μεγάλο ερώτημα που με πνίγει, είτε πριν είτε τώρα εν μέσω πανδημίας... Έχ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: