728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Κουπόνια διανομής τροφίμων, από τον Δήμο Πάργας, σε πληγέντες από τον σεισμό



Ο Δήμος Πάργας θα χορηγήσει κουπόνια διανομής τροφίμων σε πληγέντες από το σεισμό της 21ης Μαρτίου για την κάλυψη των πρώτων βιοτικών αναγκών τους.

Δικαιούχοι ορίζονται σύμφωνα με την απόφαση 63/2020 της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Πάργας, οι πληγέντες μισθωτές ή ιδιοκτήτες ακινήτων, των οποίων τα ακίνητα κρίθηκαν ακατάλληλα για διαμονή, αποτελούν πρώτη κατοικία και το οικογενειακό τους εισόδημα δεν υπερβαίνει τις 20.000€.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η διάθεση των κουπονιών θα γίνεται στα γραφεία του δήμου καθημερινά από 08:00 έως 10:00 π.μ. με την προσκόμιση των ακόλουθων δικαιολογητικών:

Δήλωση φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2018
Ε1 φορολογικού έτους 2018
Μισθωτήριο συμβόλαιο σε περίπτωση μίσθωσης του ακινήτου.
Δελτίο Ταχείας Αυτοψίας (κίτρινο έντυπο).
ΑΙΤΗΣΗ-ΥΠΕΥΘΥΝΗ-ΔΗΛΩΣΗ-ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ-ΓΙΑ-ΞΗΡΑ-ΤΡΟΦΗ

Όπως επισημαίνει ο Δήμος Πάργας, οι αιτήσεις θα πρέπει να είναι συμπληρωμένες και οι πολίτες να τηρούν όσα ορίζει το Υπουργείο Υγείας σχετικά με τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19.





Κουπόνια διανομής τροφίμων, από τον Δήμο Πάργας, σε πληγέντες από τον σεισμό Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Απριλίου 02, 2020 Rating: 5 Ο Δήμος Πάργας θα χορηγήσει κουπόνια διανομής τροφίμων σε πληγέντες από το σεισμό της 21ης Μαρτίου για την κάλυψη των πρώτων βιοτικών ανα...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: