728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Σημαντική δωρεά στη ΜΕΘ Άρτας




Παραδόθηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Άρτας ένας σύγχρονος υπερηχοτομογράφος σε αντικατάσταση παλιότερου μηχανήματος.

Το νέο μηχάνημα αποτελεί δωρεά των εταιρειών Ήπειρος και ΙΟΝ με αφορμή τη δοκιμασία του κορωνοϊού. ‘Εχει τη δυνατότητα καλύτερης απεικόνισης των πνευμόνων, που αποδυκνείονται πιο ευάλωτοι στον ιό, σε συνδυασμό με διοισοφάγειο υπέρηχο για τον έλεγχο της καρδιάς και βέβαια τη δυνατότητα υπερηχογραφικού ελέγχου όλων των οργάνων άνω και κάτω κοιλίας.

Στην παράδοση – παραλαβή ήταν παρόντες εκπρόσωποι των δωρητών εταιρειών και της κατασκευάστριας εταιρείας: κύριοι Νικόλαος Σκανιάς δ/ντης ζώνης γάλακτος ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε.Β.Ε, Ιωάννης Λιόντος δ/ντης ΙΟΝ Α.Ε, Ιωάννης Φατούρος , ο αναπληρωτής διοικητής της 6ης ΥΠΕ Ιωάννης Νικόπουλος, ο διοικητής του Νοσοκομείου Ευάγγελος Ντάκουλας , ο δ/ντης της ΜΕΘ Χριστόδουλος Ναθαναήλ και ο Ιωάννης Φατούρος δ/ντης πωλήσεων Ν. Ελλάδος SMG Healthcare Hellas Α.Ε.

Συμπτωματικά παραβρέθηκε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτας κ. Καλλίνικος που επισκέφθηκε εκείνη την ώρα το νοσοκομείο για να καταθέσει την δική του συνεισφορά στις ανάγκες του ιδρύματος.

Εκ μέρους του Νοσοκομείου ο κ. Ντάκουλας ευχαρίστησε τους δωρητές τονίζοντας πως η πρωτοβουλία τους δημοσιοποείται καθαρά για λόγους ηθικής αναγνώρισης. Επανέλαβε πως σε εύλογο χρόνο θα κοινοποιηθούν συνολικά οι δωρεές προς το Νοσοκομείο το τελευταίο διάστημα, από συλλογικούς φορείς, εταιρείες και μεμονωμένα άτομα.

Μετά την παραλαβή του υπερηχοτομογράφου ακολούθησε επίσκεψη στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης που είναι έτοιμη προς λειτουργία και βρίσκεται στο 4ο όροφο με δυναμικότητα 4 κλινών.





Σημαντική δωρεά στη ΜΕΘ Άρτας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Απριλίου 23, 2020 Rating: 5 Παραδόθηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Άρτας ένας σύγχρονος υπερηχοτομογράφος σε αντικατάσταση παλιότερου μηχανήματος. Το νέο μηχάνημα αποτ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: