728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Παρατείνονται μέχρι τις 27 Απριλίου τα μέτρα περιορισμού στις μετακινήσεις και την κυκλοφορία




Μέχρι τις 27 Απριλίου παρατείνονται τα μέτρα περιορισμού στις μετακινήσεις όπως επίσημα ανακοίνωσε το απόγευμα του Σαββάτου ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. Ο Υφυπουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων ενόψει μάλιστα και του Πάσχα. Όπως είπε ο κ. Χαρδαλιάς χρειάζεται να τηρούμε τα μέτρα με την ίδια επιμονή ,την ίδια επιμονή αλλά και το ίδιο πείσμα. Εν τω μεταξύ στους 68 ανέρχονται συνολικά οι θάνατοι από τον κορωνοϊό στη χώρα μας καθώς εννέα ακόμη άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, σύμφωνα με την ενημέρωση του εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας για τον νέο κορωνοϊό, καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.

Τα κρούσματα αυξήθηκαν κατά 60 το τελευταίο 24ωρο και φτάνουν πλέον τα 1.673.

Το 55% του συνόλου των κρουσμάτων είναι άνδρες ενώ 92 άτομα βρίσκονται διασωληνωμένα σε νοσοκομεία της χώρας.

Η μέση ηλικία των διασωληνωμένων είναι τα 66 έτη και σε ποσοστό μεγαλύτερο από 70% υπήρχε υποκείμενο νόσημα.

Αναφερόμενος στο θέμα της χρήσης μάσκας από ανθρώπους που δεν έχουν συμπτώματα ο κ. Τσιόδρας είπε πως στους ανοιχτούς χώρους δεν χρειάζεται μάσκα.







Παρατείνονται μέχρι τις 27 Απριλίου τα μέτρα περιορισμού στις μετακινήσεις και την κυκλοφορία Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Απριλίου 04, 2020 Rating: 5 Μέχρι τις 27 Απριλίου παρατείνονται τα μέτρα περιορισμού στις μετακινήσεις όπως επίσημα ανακοίνωσε το απόγευμα του Σαββάτου ο Υφυπουργός ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: