728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

ΔΩΡΕΑΝ διάθεση ενός τόνου πατάτας, από την εταιρία FRESH στην Πρέβεζα

Έτοιμες καθαρισμένες, σε ευπαθείς ομάδες, άπορους και όσους έχουν ανάγκη





Έτοιμες καθαρισμένες, σε ευπαθείς ομάδες, άπορους και όσους έχουν ανάγκη


Στη ΔΩΡΕΑΝ διάθεση ενός περίπου τόνου πατάτας, προχωρά η εταιρία FRESH στην Πρέβεζα.

Σε επικοινωνία που είχε με το PrevezaNews.gr η εταιρία επεξεργασίας, τυποποίησης και διανομής φρέσκιας πατάτας FRESH, που εδρεύει στη ΒΙΠΕ Πρέβεζας, κάνει γνωστό πως διαθέτει περίπου ένα (1) τόνο πατάτες σε ευπαθείς ομάδες και όσους έχουν ανάγκη.

Η εταιρία FRESH προχωρά σε αυτή την κίνηση προκειμένου να διαθέσει την μεγάλη αυτή ποσότητα, που έχει ήδη συσκευαστεί, εντελώς δωρεάν.

Η εταιρία, είχε προχωρήσει στη συσκευασία, πριν από τα μέτρα που ελήφθησαν για τον κορονοϊό και μετά το κλείσιμο των περισσότερων καταστημάτων εστίασης, για τα οποία προορίζονταν οι πατάτες, τις διαθέτει δωρεάν σε άπορους, πολύτεκνους και όσους έχουν ανάγκη.


Καλούνται φορείς και σύλλογοι που ενδιαφέρονται προκειμένου να αναλάβουν την παραλαβή και την διανομή να επικοινωνήσουν με τον κ. Θωμά Παρούση και στο τηλέφωνο 6946121191.

Οι πατάτες είναι καθαρισμένες, κομμένες, έτοιμες για μαγείρεμα και συσκευασμένες σε σακουλάκια των 5 κιλών.




ΔΩΡΕΑΝ διάθεση ενός τόνου πατάτας, από την εταιρία FRESH στην Πρέβεζα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Μαρτίου 16, 2020 Rating: 5 Έτοιμες καθαρισμένες, σε ευπαθείς ομάδες, άπορους και όσους έχουν ανάγκη Έτοιμες καθαρισμένες, σε ευπαθείς ομάδες, άπορους και ό...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: