728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Δήμος Πάργας: Ενέργειες αντιμετώπισης της εξάπλωσης του κοροναϊόυ.



O Δήμος Πάργας εφαρμόζοντας τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων προχώρησε στις ακόλουθες ενέργειες σχετικά με την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κοροναϊόυ.

1. Απολύμανση χώρων

Το Σάββατο και την Κυριακή 14 και 15 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε απολύμανση όλων των κτηρίων που εξυπηρετούν τους Δημότες σε Καναλάκι και Πάργα, καθώς και των Κέντρων Υγείας. Συνεχίζεται η αναστολή λειτουργίας των ΚΑΠΗ, των παιδικών σταθμών και των προγραμμάτων του ΚΔΒΜ Δήμου Πάργας.

2. Εξυπηρέτηση δημοτών

Οι δημότες καλούνται να επικοινωνούν τηλεφωνικά ή όπου αυτό είναι δυνατό με ηλεκτρονικά μέσα (email, μέσα κοινωνικής δικτύωσης), ώστε να εξυπηρετηθούν από τις υπηρεσίες του Δήμου. Οι περισσότερες καταληκτικές προθεσμίες για την εξυπηρέτηση των δημοτών έχουν ήδη μεταφερθεί σε μεταγενέστερο χρόνο. Σε επείγουσες περιπτώσεις που η παρουσία του πολίτη είναι απαραίτητη, θα πρέπει να προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία.

3. Συνεδρίαση επιτροπών, δημοτικού συμβουλίου μέσω τηλεδιάσκεψης

Στον Δήμο Πάργας εγκαταστάθηκε σύστημα τηλεδιασκεψεων που είναι άμεσα διαθέσιμο για την λειτουργία όλων των επιτροπών, καθώς και του Δημοτικού Συμβουλίου. Η υπηρεσία θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί εάν αυτό ζητηθεί από τις σχολικές μονάδες, φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης, καθώς και από κάθε δημότη ή επαγγελματία. Για την χρήση της μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με το email : dimospargasgr@gmail.com

4. Δημιουργία χώρων απομόνωσης εκτός των Κέντρων Υγείας

Δημιουργία χώρου απομόνωσης εκτός του Κέντρου Υγείας Πάργας , ώστε να μπορούν να εξεταστούν ενδεχόμενα κρούσματα (στο ΚΥ Καναλακίου λειτουργεί ήδη ανάλογη υποδομή).

Οι πολίτες θα πρέπει να ενημερώνονται υπεύθυνα ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, χωρίς να δημιουργείτε πανικός ή φόβος. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να τρομοκρατούνται από φήμες και ενδεχόμενη εσκεμμένη ή μη παραπληροφόρηση.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΑΝΑΡΙΟΥ
Τηλεφωνικό κέντρο:2684360301
Δημοτολόγιο: 2684360330
Ληξιαρχείο:2684360316
Άδειες καταστημάτων:2684029460
ΚΕΠ:2684029155
ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΡΓΑΣ
Δημοτολόγιο: 2684360215
ΚΕΠ:2684032865
Δήμος Πάργας: Ενέργειες αντιμετώπισης της εξάπλωσης του κοροναϊόυ. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Μαρτίου 15, 2020 Rating: 5 O Δήμος Πάργας εφαρμόζοντας τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων προχώρησε στις ακόλουθες ενέργειες σχετικά με την αντιμετώπιση της εξάπλωσης ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: