728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Πάργας για τη ρατσιστική επίθεση.



Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση της ομάδας:

“Το ΔΣ , οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές του ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ, εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση προς τον ποδοσφαιριστή μας ΛΑΜΙΝ ΜΠΟΓΙΑΝΓΚ για την ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε , κατά την διάρκεια του σημερινού αγώνα στον ΛΟΥΡΟ με την ομάδα του ΘΡΙΑΜΒΟΥ , έστω και αν προέρχεται από μεμονωμένο φίλαθλο . Παράλληλα ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ κάθε μορφή ρατσισμού από οποιαδήποτε πλευρά και αν προέρχεται .

Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα του ΛΟΥΡΟΥ για την καθολική καταδίκη και συμπαράσταση προς τον ποδοσφαιριστή μας, όπως και στο διαιτητικό τρίο των Κ .Χουλιάρα , Κωσταντίνου , Νάστου για την καταδίκη και ευαισθητοποίηση που έδειξαν στο συγκεκριμένο θέμα . Πρώτα ο συνάνθρωπος μας και μετά το παιχνίδι . Ευχόμαστε αυτό να είναι το τελευταίο κρούσμα που συναντάμε στα γήπεδα της περιοχής μας , γιατί ο αθλητισμός και ειδικότερα το ποδόσφαιρο , ενώνει τους ανθρώπους , φέρνει κοντά τις κοινωνίες , κάνει φιλίες που αντέχουν και κρατούν στο πέρασμα του χρόνου , ανεξάρτητου χρώματος , χώρας η Ηπείρου .
Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Πάργας για τη ρατσιστική επίθεση. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Μαρτίου 08, 2020 Rating: 5 Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση της ομάδας: “Το ΔΣ , οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές του ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ, εκφράζουμε την αμέριστη συμπα...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: