728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Εύκολο πέρασμα του Απόλλωνα Πάργας από το Λούρο





Στραβοπάτημα για τον Θρίαμβο Λούρου σήμερα Σάββατο 7 Μαρτίου στην έδρα του αφού ηττήθηκε από τον Απόλλωνα Πάργας με 1-5, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 7’ με τον Φούντζουλα σε 0-1, με τον Κώτσια στο 13’ να διαμορφώνει το 0-2, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Φούντζουλας ξαναβρήκε δίχτυα για το 0-3, με τον Μαντούση με αυτογκόλ να κάνει το 0-4. Ο Κατζιώτης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-5, με τους γηπεδούχους να μειώνουν με εύστοχο πέναλτι του Ζάκκα για το 1-5, που ήταν και το τελικό σκορ του παιχνιδιού.

Με τη νίκη αυτή ο Απόλλων Πάργας επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και σκαρφάλωσε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα ισοβαθμώντας με τον Εθνικό που βρίσκεται στην 2η θέση με 50 βαθμούς και τον οποίο υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική. Ο Θρίαμβος την επόμενη αγωνιστική πηγαίνει στην έδρα του Κεραυνού Θεσπρωτικού.

Διαιτητής: ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ Δ.

Βοηθοί: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Η. – ΝΑΣΤΟΣ Ζ.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ(Ναστούλης): ΣΚΑΡΠΟΣ, ΠΑΝΟΥ, ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ, ΔΗΜΑΣ, ΜΑΝΤΟΥΣΗΣ, ΤΣΙΡΟΣ, ΚΟΥΣΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΟΛΙΟΣ, ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΖΑΚΚΑΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΣΟΥΡΔΗΣ, ΣΤΟΥΠΑΣ, ΔΗΜΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΑΠΠΑΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΤΖΙΟΚΑ, ΚΟΚΚΑΛΗΣ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ(Βέρμπης): ΓΚΟΤΖΙΑΣ, ΚΩΤΣΙΑΣ, BOJANG, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΓΟΓΟΛΟΣ, ΠΑΚΟΣ, ΦΟΥΝΤΖΟΥΛΑΣ, ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ, ΚΑΤΖΙΩΤΗΣ, ΜΗΛΙΩΝΗΣ, ΓΚΟΓΚΟΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΚΙΖΙΡΟΓΛΟΥ, ΝΤΙΣΟ, ΖΕΡΗΣ, ΤΣΟΥΜΑΛΗΣ, ΠΑΠΠΑΣ Δ.






Εύκολο πέρασμα του Απόλλωνα Πάργας από το Λούρο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Μαρτίου 08, 2020 Rating: 5 Στραβοπάτημα για τον Θρίαμβο Λούρου σήμερα Σάββατο 7 Μαρτίου στην έδρα του αφού ηττήθηκε από τον Απόλλωνα Πάργας με 1-5, στο πλαίσι...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: