728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Κανένα θετικό δείγμα στην Ήπειρο




Αρνητικά είναι μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα σε όλα τα δείγματα που είχαν σταλεί τις τελευταίες ώρες για ανάλυση προκειμένου να διαπιστωθεί αν άτομα που προσέφυγαν στα νοσοκομεία με ύποπτα συμπτώματα έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Έτσι δεν υπάρχει κανένα κρούσμα στην Ήπειρο μέχρι και απόψε.

Τα δείγματα από τα Γιάννινα στέλνονται κατά κανόνα στο Ινστιτούτο Παστέρ αλλά και στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ώστε οι απαντήσεις να δίνονται στο μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

Συνολικά στη χώρα νοσηλεύονται σε νοσοκομεία 34 ασθενείς.

Με συμπτώματα σοβαρής πνευμονίας νοσηλεύονται σε θαλάμους αρνητικής πίεσης, τρεις ασθενείς στην Πάτρα και ένας στην Αθήνα, αλλά επί του παρόντος η κατάστασή τους χαρακτηρίζεται καλή. Με ήπια συμπτώματα νοσηλεύονται σε απλό θάλαμο κρουσμάτων κορωνοϊού στο Πανεπιστημιακό της Πάτρας ακόμη 16 άτομα.

Το σύνολο των ασθενών σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε ο κ. Τσιόδρας νοσηλεύεται σε νοσοκομεία της Αττικής, της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας και της Μυτιλήνης.








Κανένα θετικό δείγμα στην Ήπειρο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Μαρτίου 13, 2020 Rating: 5 Αρνητικά είναι μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα σε όλα τα δείγματα που είχαν σταλεί τις τελευταίες ώρες για ανάλυση προκειμένου να διαπιστωθ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: