728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Τρεις συλλήψεις για διακίνηση ηρωίνης




Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί (δύο άνδρες και μία γυναίκα), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, χθες το βράδυ στην Εθνική Οδό Άρτας – Αγρινίου, εντοπίστηκαν οι δύο κατηγορούμενοι άνδρες, να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Φ. αγροτικό αυτοκίνητο και μετά από έρευνα που διενεργήθηκε σε αυτό, βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού, έξι συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρος 29,34 γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε από τη διερεύνηση της υπόθεσης, το όχημα είναι ιδιοκτησίας της συγκατηγορούμενής τους, η οποία εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα το πρωί στην πόλη της Άρτας.

Κατασχέθηκαν η ποσότητα ναρκωτικών, το όχημα καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.





Τρεις συλλήψεις για διακίνηση ηρωίνης Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Μαρτίου 13, 2020 Rating: 5 Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί (δύο άνδρες και μία γυναίκα),...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: