728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Νέες πιστώσεις για τα νοσοκομεία της Ηπείρου, προμήθεια κοντέινερ και ειδικών στολών




Πιστώσεις τη μία μετά την άλλη εγκρίνει η Περιφέρεια Ηπείρου προκειμένου να ενισχυθούν άμεσα όλα τα νοσοκομεία της περιοχής, να γίνει προμήθεια ειδικών στολών μιας χρήσης αλλά και να τοποθετηθούν ειδικά κοντέινερ είτε στα νοσηλευτικά ιδρύματα είτε στα Κέντρα Υγείας. Ήδη η Περιφέρεια είχε ανακοινώσει την χρηματοδότηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου με το ποσό των 196 χιλιάδων ώστε να προμηθευτεί το ειδικό μηχάνημα για το Μικροβιολογικό προκειμένου να γίνεται επιτόπου και άμεσα οι αναλύσεις σε δείγματα για τον κορωνοιό αλλά και να ενισχυθούν οι Μονάδες Εντατικής και Αυξημένης Φροντίδας.

Με νέες αποφάσεις η Περιφέρεια Ηπείρου εγκρίνει επιπλέον πιστώσεις για βελτίωση των υποδομών τους και τα Νοσοκομεία Άρτας και Πρέβεζας.

Η επιχορήγηση των δύο νοσοκομείων θα γίνει μέσω της έκτακτης χρηματοδότησης ύψους 285.000 ευρώ που έλαβε η Περιφέρεια από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Συγκεκριμένα στο Νοσοκομείο Άρτας θα διατεθεί το ποσό των 120.000 ευρώ για την προμήθεια και αντικατάσταση των επτά πεπαλαιωμένων κλινών της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του.

Στο Νοσοκομείο Πρέβεζας θα διατεθεί το ποσό των 70.000 ευρώ, που κατανέμεται για τις εξής προμήθειες ιατρομηχανολογικού εξοπλισμού:


Για φορητό ακτινολογικό 30.000 ευρώ
Για αναπνευστήρα 30.000 ευρώ
Για monitor παρακολούθησης ζωτικών παραμέτρων 6.000 ευρώ
Για τροχήλατη αναρρόφηση ηλεκτρική 4.000 ευρώ.

Πέραν αυτών η Περιφέρεια Ηπείρου έχει κινήσει τις διαδικασίες προμήθειας τεσσάρων κοντέινερ τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αναλόγως των αναγκών που μπορεί να προκύψουν για τον κορωνοϊό είτε σε νοσοκομεία, είτε σε Κέντρα Υγείας.

Επιπλέον η Περιφέρεια έχει κινήσει τις διαδικασίες και για την προμήθεια ειδικών στολών μιας χρήσης προς προστασία του προσωπικού που έρχεται σε επαφή με πολίτες που έχουν ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού.





Νέες πιστώσεις για τα νοσοκομεία της Ηπείρου, προμήθεια κοντέινερ και ειδικών στολών Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Μαρτίου 14, 2020 Rating: 5 Πιστώσεις τη μία μετά την άλλη εγκρίνει η Περιφέρεια Ηπείρου προκειμένου να ενισχυθούν άμεσα όλα τα νοσοκομεία της περιοχής, να γίνει προ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: