728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Αμαλιάδα: Με αυστηρά μέτρα προφύλαξης το «τελευταίο αντίο» στο πρώτο θύμα του κορονοϊού

Με ειδικές στολές οι άνδρες του γραφείου τελετών – Δείτε φωτογραφίες







Με αυστηρά μέτρα προφύλαξης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η κηδεία του Μανώλη Αγιομυργιαννάκη, του πρώτου θύματος του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Του ανταποκριτή μας από το patrisnews.com στην Ηλεία


Στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στην Αμαλιάδα βρέθηκαν μόνο οι στενοί συγγενείς του συνταξιούχου εκπαιδευτικού, ενώ οι άνδρες του γραφείου τελετών μετέφεραν το φέρετρό του φορώντας ειδικές στολές.



Ο 66χρονος, ο οποίος έδωσε γενναία μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, εισήχθη στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης του ΠΓΝ Πατρών στις 2 Μαρτίου 2020 και διασωληνώθηκε στις 6 Μαρτίου 2020. Το πρωί της 10ης Μαρτίου, παρουσίασε σημαντική επιδείνωση, που εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια και κατέληξε, πάρα τις θεραπευτικές παρεμβάσεις που έγιναν, στις 12 Μαρτίου 2020 στις 03:15 τα ξημερώματα.






Αμαλιάδα: Με αυστηρά μέτρα προφύλαξης το «τελευταίο αντίο» στο πρώτο θύμα του κορονοϊού Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Μαρτίου 21, 2020 Rating: 5 Με ειδικές στολές οι άνδρες του γραφείου τελετών – Δείτε φωτογραφίες Με αυστηρά μέτρα προφύλαξης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: