728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Κορονοϊός: Ο Μητροπολίτης Κυθήρων άνοιξε ναούς παρά τα κυβερνητικά μέτρα

Σχηματίστηκε δικογραφία εναντίων του σύμφωνα με τον δήμαρχο του νησιού




Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση του Μητροπολίτη Κηθύρων να ανοίξει κανονικά τις εκκλησίες, παρά τα κυβερνητικά μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ άνοιξε τον Μητροπολιτικό ναό του Εσταυρωμένου στη Χώρα των Κυθήρων, με τις καμπάνες να χτυπούν για να καλέσουν τον κόσμο στην εκκλησία.

«Παραβαίνει πλήρως τις εντολές της κυβέρνησης σε ότι αφορά τις συνάξεις στις εκκλησίες και τις ιεροπραξίες και αυτή τη στιγμή είναι στην αστυνομία. Έγιναν αναφορές και κινήθηκαν οι διαδικασίες. Έχει συνταχθεί δικογραφία και έχει ενημερωθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας», δήλωσε στο prototheme ο δήμαρχος Κυθηρων, Στράτος Χαρχαλάκης, ενώ αποκάλυψε ότι άνοιξε και δεύτερη εκκλησία:

«Έχει από χθες ανοικτές τις εκκλησίες, κανονικά με κωδωνοκρουσίες. Όχι όλες τις εκκλησίες δυο συγκεκριμένους ναούς, στον έναν λειτούργησε ο ίδιος. Αυτή τη στιγμή απ όσο ξέρω καταθέτει στο αστυνομικό τμήμα».

*Φωτογραφία αρχείου





Κορονοϊός: Ο Μητροπολίτης Κυθήρων άνοιξε ναούς παρά τα κυβερνητικά μέτρα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Μαρτίου 21, 2020 Rating: 5 Σχηματίστηκε δικογραφία εναντίων του σύμφωνα με τον δήμαρχο του νησιού Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση του Μητροπολίτη Κηθύ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: