728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Νότια Αφρική-κορωνοϊός: Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων αυξήθηκε σε 85



Η Νότια Αφρική επιβεβαίωσε ότι ο αριθμός των κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού στη χώρα αυξήθηκε κατά 23 σε 85, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε αργά χθες, Τρίτη, το βράδυ το υπουργείο Υγείας.

Ο υπουργός Υγείας Ζουελίνι Μκχίζε διευκρίνισε ότι υπήρξαν οκτώ κρούσματα τοπικής μετάδοσης.


Παράλληλα η νοτιοαφρικανική κρατική αεροπορική εταιρεία, η SA Express, ανακοίνωσε ότι θα αναστείλει τις επιχειρήσεις της από σήμερα και μέχρι νεοτέρας λόγω των πρόσφατων εξελίξεων, συμπεριλαμβανομένου του αντίκτυπου από τη γρήγορη εξάπλωση της επιδημίας COVID-19.

Η SA Express εισήλθε σε μια μορφή προστασίας από χρεοκοπία νωρίτερα φέτος και εκτελεί εσωτερικά και περιφερειακά δρομολόγια. Αποτελεί ξεχωριστή επιχείρηση από τον πολύ μεγαλύτερο κρατικό αερομεταφορέα, τον South African Airways, ο οποίος τελεί επίσης υπό καθεστώς προστασίας από χρεοκοπία.





Νότια Αφρική-κορωνοϊός: Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων αυξήθηκε σε 85 Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Μαρτίου 18, 2020 Rating: 5 Η Νότια Αφρική επιβεβαίωσε ότι ο αριθμός των κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού στη χώρα αυξήθηκε κατά 23 σε 85, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: