728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

228 τα κρούσματα, καμία αναφορά στα Γιάννινα




Καμία αναφορά από τον λοιμωξιολόγο και επικεφαλής της επιτροπής του υπουργείου Υγείας Σωτήρη Τσιόδρα κατά την τακτική ενημέρωση στα Γιάννινα και στις πιθανές παρενέργειες που μπορεί να υπάρχουν για την λειτουργία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Επικαλούμενος τα προσωπικά δεδομένα απέφυγε να αναφερθεί σε περιπτώσεις γιατρών, νοσηλευτών και υγειονομικών που μπορεί να έχουν προσβληθεί από τον επικίνδυνο ιό σημείωσε ωστόσο πως όσοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης είναι πιθανό να είναι και περισσότερο εκτεθειμένοι.

Συνέστησε την λήψη αυστηρών μέτρων από όσους υπηρετούν το δημόσιο σύστημα υγείας και συμπλήρωσε πως όσοι έχουν εκτεθεί και είναι θετικοί στον ιό απομακρύνονται από τον χώρο δουλειάς.

Στην τακτική ενημέρωση έκανε γνωστό ότι υπάρχουν 38 νέα κρούσματα στη χώρα.

Όπως είπε ο κ. Τσιόδρας, τα περισσότερα κρούσματα είναι στην Αθήνα, ενώ συνολικά τα κρούσματα στην Ελλάδα είναι πλέον 228.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσιόδρας ανέφερε ότι από τα 228 κρούσματα τα 22 είναι «ορφανά», νοσηλεύονται 57 ασθενείς, οι 5 είναι διασωληνωμένοι, έχουν δοθεί 8 εξιτήρια σε ασθενείς. Οσον αφορά στο προφίλ των νοσούντων, το 51% είναι πάνω από 65 ετών και τα περισσότερα είναι στην Αθήνα.

Συνολικά έχουν ληφθεί 3.400 δείγματα από πολίτες. Οκτώ άτομα πήραν εξιτήριο.





228 τα κρούσματα, καμία αναφορά στα Γιάννινα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Μαρτίου 15, 2020 Rating: 5 Καμία αναφορά από τον λοιμωξιολόγο και επικεφαλής της επιτροπής του υπουργείου Υγείας Σωτήρη Τσιόδρα κατά την τακτική ενημέρωση στα Γιάνν...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: