728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Σε ξενοδοχεία 20 σεισμόπληκτοι του Φαναρίου




Σε ξενοδοχεία θα διανυκτερεύσουν είκοσι κάτοικοι από την περιοχή του Φαναρίου καθώς τα σπίτια τους έχουν υποστεί πολύ μεγάλες ζημιές από τον σεισμό και είναι αδύνατο να κατοικηθούν.

Από το πρωί, όταν έγινε η συνεδρίαση του Συντονιστικού υπό τον Περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη δόθηκαν οι σχετικές κατευθύνσεις για την στέγαση όσων έχουν υποστεί ζημιές.

Το δύσκολο έργο ανέλαβε ο Δήμος Πάργας ο οποίος έθεσε άμεσα στη διάθεση των πολιτών τηλεφωνικό κέντρο και μερίμνησε ώστε να καλυφθούν οι στεγαστικές ανάγκες.

Όπως είπε στο Epiruspost ο δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς τα είκοσι άτομα θα μεταφερθούν σε διαφορετικές ξενοδοχειακές μονάδες στο Καστρί, την Λούτσα και την Αμμουδιά, στο πλαίσιο και των μέτρων προφύλαξης από τον κορωνοιό.

Οι ζημιές είναι πάρα πολλές, η καταγραφή είναι σε εξέλιξη και τις επόμενες ώρες θα υπάρξει πιο συγκεκριμένη εικόνα.

Οι υπηρεσίες του Δήμου παραμένουν σε ετοιμότητα και αν διαπιστωθεί ότι υπάρχουν κι άλλες στεγαστικές ανάγκες θα υπάρξει άμεση μέριμνα.

Τις επόμενες ημέρες θα συζητηθεί με τα αρμόδια υπουργεία ο τρόπος ώστε να παραμείνουν σε λειτουργία οι ξενοδοχειακές μονάδες που φιλοξενούν σεισμόπληκτους και να εξαιρεθούν από τη γενική απαγόρευση





Σε ξενοδοχεία 20 σεισμόπληκτοι του Φαναρίου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Μαρτίου 22, 2020 Rating: 5 Σε ξενοδοχεία θα διανυκτερεύσουν είκοσι κάτοικοι από την περιοχή του Φαναρίου καθώς τα σπίτια τους έχουν υποστεί πολύ μεγάλες ζημιές από ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: