728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Κορωνοϊός: Άσκηση ετοιμότητας στο Πανεπιστημιακό




Σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα βρίσκεται το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων το οποίο είναι αναπληρωματικό νοσηλευτικό ίδρυμα αναφοράς για τον κορωνοϊό.

Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε άσκηση ετοιμότητας, όπως ορίζουν τα διεθνή πρωτόκολλα και το νοσοκομείο εικονικά κλήθηκε να αντιμετωπίσει κρούσμα του ιού που έχει σκορπίσει παγκόσμια ανησυχία.

Στην άσκηση, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Κωνσταντίνος Χολέβας, μετείχαν όλες οι εμπλεκόμενες δομές του νοσοκομείου καθώς και οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές.

Η ετοιμότητα του νοσοκομείου αποδείχθηκε στο μέγιστο βαθμό καθώς όλα εξελίχθηκαν όπως έπρεπε.

«Το προσωπικό του Νοσοκομείου μας απέδειξε πως είναι ικανό να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πιθανό σενάριο και ότι έχει προετοιμαστεί πλήρως για παν ενδεχόμενο. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους» αναφέρει ο κ. Χολέβας!

Οι φωτογραφίες προέρχονται από την ανάρτησή του.










Κορωνοϊός: Άσκηση ετοιμότητας στο Πανεπιστημιακό Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 06, 2020 Rating: 5 Σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα βρίσκεται το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων το οποίο είναι αναπληρωματικό νοσηλευτικό ίδρυμα ανα...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: