728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Κ. Μπάρκας: Κλειστές συσκέψεις.. χωρίς βουλευτές




Την απουσία των βουλευτών από την σύσκεψη για το μεταναστευτικό υπό τον κ. Μηταράκη στα Γιάννινα, καυτηριάζει ο Κώστας Μπάρκας.

Ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ είναι ιδιαίτερα αιχμηρός κάνοντας λόγο για κλειστές συσκέψεις και για προσπάθεια να βγουν από το κάδρο των ευθυνών οι κυβερνητικοί βουλευτές.

«Η δικαιολογία που επινοήθηκε, ότι στη σύσκεψη με τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής θα μετέχουν αποκλειστικά οι Δήμαρχοι της Περιφερειακής Ενότητας Δήμων (ΠΕΔ) Ηπείρου, χωρίς την παρουσία των Βουλευτών της Ηπείρου, αποτελεί ουσιαστικά μια απόπειρα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας να βγάλει από το κάδρο των ευθυνών, για το μπάχαλο που δημιούργησε στο προσφυγικό, τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι έρχονται κάθε μέρα αντιμέτωποι με την οργή των πολιτών για τα όσα έταζαν προεκλογικά και τα όσα κάνουν τώρα.

Ας γνωρίζουν, όμως, πολύ καλά τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και οι επικοινωνιολόγοι της, ότι όσο κι αν προσπαθούν με διάφορες μεθοδεύσεις να πάρουν τις ευθύνες από την κυβέρνηση και τους Βουλευτές που τη στηρίζουν, ήρθε η ώρα και στο ζήτημα του προσφυγικού να θερίσουν ό,τι έσπειραν», αναφέρει ο κ. Μπάρκας.

Ο κ. Μπάρκας υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται μετά από μήνες την ανάγκη για ανταποδοτικού χαρακτήρα επιχορηγήσεις στους Δήμους που διατηρούν στα όρια ευθύνης τους ανοικτές δομές φιλοξενίας και τέλος σημειώνει ότι από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είχε συσταθεί Μητρώο ΜΚΟ στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, που η Νέα Δημοκρατία κατάργησε.





Κ. Μπάρκας: Κλειστές συσκέψεις.. χωρίς βουλευτές Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 06, 2020 Rating: 5 Την απουσία των βουλευτών από την σύσκεψη για το μεταναστευτικό υπό τον κ. Μηταράκη στα Γιάννινα, καυτηριάζει ο Κώστας Μπάρκας. Ο βουλευτ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: