728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

200 ευρώ το «φακελάκι» για τον επιστήμονα.. Η καταγγελία και η σύλληψη




Σάλος έχει προκαλέσει στην ιατρική κοινότητα της περιοχής αλλά και στο χώρο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων η σύλληψη γιατρού κατά την ώρα που έπαιρνε φακελάκι. Πρόκειται για πανεπιστημιακό ο οποίος για να δώσει αποτελέσματα εξειδικευμένων εξετάσεων ζήτησε το ποσό των διακοσίων ευρώ! Η γυναίκα που είχε ζητήσει τις εξετάσεις και κατάγεται από νησί του Ιονίου έκανε την καταγγελία στην Αστυνομία. Μετά την καταγγελία τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους…

Τα χρήματα δόθηκαν στους αστυνομικούς και έγινε η προσημείωση. Η γυναίκα πήγε κανονικά στο ραντεβού που είχε με τον επιστήμονα.

Μόλις παρέδωσε τα χρήματα οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψή του και ο ίδιος αντιμετωπίζει κατηγορίες για δωροληψία υπαλλήλου και παράβαση καθήκοντος.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αντιδράσει επίσημα ούτε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου εργάζεται ο συγκεκριμένος επιστήμονας αλλά ούτε και το Πανεπιστήμιο στο οποίο διδάσκει.






200 ευρώ το «φακελάκι» για τον επιστήμονα.. Η καταγγελία και η σύλληψη Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 10, 2020 Rating: 5 Σάλος έχει προκαλέσει στην ιατρική κοινότητα της περιοχής αλλά και στο χώρο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων η σύλληψη γιατρού κατά την ώρα πο...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: