728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στην Ιερουσαλήμ - 12 τραυματίες



Το ισλαμιστικό παλαιστινιακό κίνημα Χαμάς, που βρίσκεται στην εξουσία στη Λωρίδα της Γάζας, χαιρέτισε σήμερα την επίθεση με αυτοκίνητο που προκάλεσε τον τραυματισμό δώδεκα Ισραηλινών στρατιωτών στην Ιερουσαλήμ, χαρακτηρίζοντάς την «απάντηση» στο σχέδιο του Ντόναλντ Τραμπ για τη Μέση Ανατολή.

«Η επιχείρηση της αντίστασης στο κέντρο της κατεχόμενης Ιερουσαλήμ είναι μια χειροπιαστή απάντηση του λαού μας στο σχέδιο καταστροφής του Τραμπ», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο εκπρόσωπος της Χαμάς Χάζεμ Κάσεμ.

Οδηγός αυτοκινήτου έπεσε πάνω σε πλήθος πεζών στο κέντρο της Ιερουσαλήμ τη νύχτα της Τετάρτης τραυματίζοντας 12 στρατιώτες.

Σύμφωνα με την ισραηλινή αστυνομία, ο οδηγός διέφυγε αφού έριξε το αυτοκίνητο πάνω στους πεζούς στην Οδό Δαυίδ Ρεμέζ, κοντά σε αραβικές συνοικίες της ανατολικής Ιερουσαλήμ. Μάλιστα ο εκπρόσωπος της ισραηλινής αστυνομίας Μίκυ Ρόζενφελντ έκανε λόγο για τρομοκρατική επίθεση και πρόσθεσε ότι οι ισραηλινές δυνάμεις αναζητούν τον δράστη.





Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στην Ιερουσαλήμ - 12 τραυματίες Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 06, 2020 Rating: 5 Το ισλαμιστικό παλαιστινιακό κίνημα Χαμάς, που βρίσκεται στην εξουσία στη Λωρίδα της Γάζας, χαιρέτισε σήμερα την επίθεση με αυτοκίνητο πο...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: