728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στην Κόνιτσα το ταξιδιωτικό selfie




Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 το τηλεπαιχνίδι SELFIE επισκέπτεται την Κόνιτσα. Το πρωτότυπο παιχνίδι θα ολοκληρώσει τα γυρίσματά του το απόγευμα του Σαββάτου με παραδοσιακούς χορούς στην Κεντρική Πλατεία της Κόνιτσας.

Λίγα λόγια για το τηλεπαιχνίδι

To SELFIE είναι ένα ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι “πόλης”, δράσης, ευρηματικότητας και ταχύτητας, με παρουσιαστές τον Παναγιώτη Κουντουρά. Η εκπομπή προβάλλεται από την συχνότητα της ΕΡΤ 2 καθώς και από τον ERT WORLD κάθε Κυριακή στις 20.00.

Το SELFIE ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και κάθε επεισόδιο αξιοποιεί χαρακτηριστικά σημεία της πόλης ως πίστες για τις δοκιμασίες, που καλούνται οι παίκτες να ολοκληρώσουν για να κερδίσουν στο παιχνίδι.

Στην πραγματικότητα, ολόκληρη η πόλη αποτελεί το σκηνικό χώρο του παιχνιδιού. Μέσα από τις δοκιμασίες και την εξέλιξη του παιχνιδιού, οι τηλεθεατές γνωρίζουν με ένα σύγχρονο τρόπο τα αξιοθέατα της πόλης και τα σημεία που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον για τους κατοίκους αλλά και για τους επισκέπτες.

Οι παίκτες, που προέρχονται από τις πόλεις που επισκέπτεται η εκπομπή, καλούνται να διαγωνιστούν σε μια σειρά από δοκιμασίες με SELFIE φωτογραφίες, με σκοπό να διεκδικήσουν ένα ταξιδιωτικό δώρο!

Πως παίζεται το Selfie;

Στο παιχνίδι συμμετέχουν δύο παίκτες που είναι οι ξεναγοί μας στον κάθε προορισμό. Το παιχνίδι αποτελείται από τρεις γύρους που πραγματοποιούνται σε διαφορετικά σημεία της πόλης.

Στον 1ο γύρο (Monument Selfie) αναζητούν και αναδεικνύουν τα αξιοθέατα της πόλης.

Στο 2ο γύρο (Memory Selfie) εμπλέκουν την τοπική κοινωνία και “αναστατώνουν” το κέντρο της πόλης στην προσπάθειά τους να προλάβουν να φωτογραφίσουν 10 διαφορετικά είδη selfie ο καθένας, με αντίπαλους το χρόνο… και τη μνήμη τους.

Ο τελικός 3ος γύρος (Team Selfie) προσαρμόζεται στις δραστηριότητες του κάθε τόπου που επισκεπτόμαστε με στόχο να αναδείξουμε την ιδιαίτερη δυναμική του κάθε τόπου.






Στην Κόνιτσα το ταξιδιωτικό selfie Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Ιανουαρίου 31, 2020 Rating: 5 Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 το τηλεπαιχνίδι SELFIE επισκέπτεται την Κόνιτσα. Το πρωτότυπο παιχνίδι θα ολοκληρώσει τα γυρίσματά του το α...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: