728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στ.Γιαννάκης: Στην τελική διαδικασία η προκήρυξη για την πρόσληψη φαρμακοποιού στον ΕΟΠΥΥ




"Η μόνιμη Φαρμακοποιός που υπηρετεί στο Φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ Πρέβεζας, εξακολουθεί να εργάζεται"


«Η προκήρυξη για την πρόσληψη Φαρμακοποιού στον ΕΟΠΥΥ Πρέβεζας βρίσκεται στην τελική διαδικασία» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Πρέβεζας της ΝΔ, Στέργιος Γιαννάκης.

Ο κ. Γιαννάκης σημειώνει επίσης ότι, μέχρι το τέλος Ιανουαρίου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί και να ανοίξει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Υπογραμμίζει πως «η μόνιμη Φαρμακοποιός που υπηρετεί στο Φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ Πρέβεζας, εξακολουθεί να εργάζεται κανονικά εξυπηρετώντας τις ανάγκες των ασφαλισμένων τόσο του Νομού μας όσο και όμορων Νομών, μέχρι να καταθέσει αίτηση συνταξιοδότησης».

Τέλος, σε ότι αφορά στην επίσκεψη στην Ήπειρο διευθυντικού στελέχους του ΕΟΠΥΥ, ο Στέργιος Γιαννάκης τονίζει ότι «πρόκειται για προγραμματισμένη περιοδεία στις Μονάδες Υγείας Ιωαννίνων, ΄Αρτας και Πρέβεζας κατά τη διάρκεια της οποίας θα γνωστοποιηθούν και θα δημοσιοποιηθούν όλα τα παραπάνω».




Στ.Γιαννάκης: Στην τελική διαδικασία η προκήρυξη για την πρόσληψη φαρμακοποιού στον ΕΟΠΥΥ Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Ιανουαρίου 17, 2020 Rating: 5 "Η μόνιμη Φαρμακοποιός που υπηρετεί στο Φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ Πρέβεζας, εξακολουθεί να εργάζεται" «Η προκήρυξη για την πρόσ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: