728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

“Άνοιξαν” περίπτερο στο Καναλλάκι και πήραν τσιγάρα, κάρτες και χρήματα




Δύο συλλήψεις

Διάρρηξη και κλοπή σε περίπτερο στο Καναλλάκι Πρέβεζας, σημειώθηκε βραδινές ώρες χθες.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο του αυτοφόρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καναλλακίου, δύο άτομα, ένας άντρας και μία γυναίκα αλλοδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Οι δύο κατηγορούμενοι, χθες το βράδυ στο Καναλλάκι Πρέβεζας, διέρρηξαν περίπτερο από το οποίο αφαίρεσαν διάφορα πακέτα τσιγάρων, κάρτες κινητής τηλεφωνίας καθώς και χρηματικό ποσό.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων το οποίο και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του περιπτέρου.

Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φαναρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε μικρή απόσταση από το περίπτερο, βρέθηκε επίσης δίκυκλο παρκαρισμένο από το οποίο έλειπαν μέρη του και της μηχανής και του σκελετού. Η υπόθεση αυτή ελέγχεται από την Αστυνομία.





“Άνοιξαν” περίπτερο στο Καναλλάκι και πήραν τσιγάρα, κάρτες και χρήματα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Ιανουαρίου 17, 2020 Rating: 5 Δύο συλλήψεις Διάρρηξη και κλοπή σε περίπτερο στο Καναλλάκι Πρέβεζας, σημειώθηκε βραδινές ώρες χθες. Για την υπόθεση συνελήφθησαν σ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: