728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Tο Kamini bar παρουσίασε τα κοκτέιλ του στα βραβεία τού γαστρονόμου.





Την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μελά της εθνικής τράπεζας τής Ελλάδας η 12η απονομή τών βραβείων ποιότητας του περιοδικού ((Γαστρονόμος))

Στην τελετή τιμήθηκαν 15 Έλληνες παραγωγοί μεταποιητες και έμποροι ελληνικών τροφίμων από όλο το φάσμα τού αγροδιατροφικου τομέα οι οποίοι με πείσμα θάρρος και ευσυνειδησία παράγουν εξαιρετικά προϊόντα με αυστηρά ποιοτικά κριτήρια.

Φέτος στην 12η απονομή βραβείων πήρε μέρος ένα δικό μας bar από την Πάργα το bar Kamini που παρουσίασε τα κοκτέιλ του.Ο Ιδιοκτήτης του Kamini bar Γιώργος Σπανός εδώ και πολλά χρόνια έχει κάνει μια πολύ καλή δουλειά.

Από την ατμόσφαιρα μέχρι την άκρως ενημερωμένη κάβα και τη μπάρα του που χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες μεθόδους παρασκευής cocktail, το bar Kamini θέλει να ενώσει το παλιό με το νέο.Στο bar Kamini όλα είναι ισορροπημένα και ευκολόπιοτα, τα ποτά του καλύπτουν κάθε γευστική παλέτα και κυρίως μας επανασυστήνουν ένα πραγματικά ευγενές απόσταγμα.




Tο Kamini bar παρουσίασε τα κοκτέιλ του στα βραβεία τού γαστρονόμου. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Δεκεμβρίου 17, 2019 Rating: 5 Την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μελά της εθνικής τράπεζας τής Ελλάδας η 12η απονομή τών βραβείων ποιότητας του πε...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: