728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Μειώνεται ο ΦΠΑ και στα κράνη για τους ποδηλάτες




Μείωση του ΦΠΑ από 24% στο 13% θα έχουν και τα κράνη για τους ποδηλάτες, όπως ισχύει ήδη για τους οδηγούς των μηχανών έπειτα από την απόφαση της κυβέρνησης να δοθούν κίνητρα για την υποχρεωτική χρήση τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» ο βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ, Γιώργος Αμυράς, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της Επιτροπής Οικονομικών, κατέθεσε σχετική πρόταση την οποία και αποδέχθηκε ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Το ζήτημα είχε θέσει ο βουλευτής στην κατ΄άρθρο συνεδρίαση της επιτροπής, η οποία επεξεργάζεται το φορολογικό νομοσχέδιο με τίτλο« φορολογική μεταρρύθμιση με αναπτυξιακή διάσταση για την Ελλάδα του αύριο». Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο κ. Αμυράς,«είχαμε πολύ καιρό να ακούσουμε ευχάριστες ειδήσεις για την προώθηση της ποδηλατοκίνησης στην Ελλάδα» ευχαριστώντας την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών για την άμεση ανταπόκριση.





Μειώνεται ο ΦΠΑ και στα κράνη για τους ποδηλάτες Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 04, 2019 Rating: 5 Μείωση του ΦΠΑ από 24% στο 13% θα έχουν και τα κράνη για τους ποδηλάτες, όπως ισχύει ήδη για τους οδηγούς των μηχανών έπειτα από την απόφ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: