728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η Ήπειρος ταξίδεψε στην Βαρσοβία..




Με τη συμμετοχή της Περιφέρειας σε δύο μεγάλες εκθέσεις: στην 6η Athens International Tourism Expo και στην Grecka Panorama της Πολωνίας, ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα προβολής του τουρισμού και των τοπικών προϊόντων της Περιφέρειας Ηπείρου για το 2019.

Η συμμετοχή της Περιφέρειας στην Grecka Panorama που πραγματοποιείται στη Βαρσοβία της Πολωνίας, ήταν η 4η συνεχόμενη και ήταν μια ακόμη επιτυχημένη συνδυασμένη προβολή των τοπικών προϊόντων και της Ηπείρου, ως προορισμού «τεσσάρων εποχών».

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, από τους συμμετέχοντες στην αποστολή παραγωγούς και επιχειρηματίες, συνήφθησαν συμφωνίες για εξαγωγές ηπειρωτικών προϊόντων, ενώ ξεπέρασαν τις προσδοκίες των Εκθετών και οι λιανικές πωλήσεις.

Την Έκθεση επισκέφθηκε ο Πρέσβης της Ελλάδος στη Βαρσοβία, ως επίσης και ο Εμπορικός Ακόλουθος της Πρεσβείας, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας από τα στελέχη και τα μέλη της Αποστολής.

Στην 6η Athens International Tourism Expo

Τουριστικοί πράκτορες από την Ελλάδα και χώρες του εξωτερικού, αλλά και πολλοί επισκέπτες, περιηγήθηκαν το περίπτερο της Ηπείρου στην 6η Athens International Tourism Expo. Στελέχη της Περιφέρειας κατά τη διάρκεια της Έκθεσης ενημέρωναν το κοινό, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκαν b2b συναντήσεις με εκπροσώπους τουριστικών γραφείων από την Αγγλία, τη Δανία, τη Ρωσία, το Ισραήλ και χώρες των Βαλκανίων.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης έγιναν από τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη, παρουσία της Προέδρου του ΕΟΤ κ. Άντζελας Γκερέκου και του Γεν. Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημητρίου Φραγκάκη.

Η κ. Γκερέκου επισκέφτηκε το περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, όπου ενημερώθηκε για το γενικό πλαίσιο προβολής της Ηπείρου, που στηρίζεται στο φυσικό περιβάλλον, τον πολιτιστικό της πλούτο και τη γαστρονομία






Η Ήπειρος ταξίδεψε στην Βαρσοβία.. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 12, 2019 Rating: 5 Με τη συμμετοχή της Περιφέρειας σε δύο μεγάλες εκθέσεις: στην 6η Athens International Tourism Expo και στην Grecka Panorama της Πολωνίας,...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: