728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Γιορτή για τα παιδιά της Κιβωτού




Το Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο ανοίγει τη γιορτινή αγκαλιά του στα παιδιά και μαζί με την Κιβωτό του Κόσμου σας προσκαλούν σε μια 2ήμερη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή αφιερωμένη στους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής.

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου 7 Δεκεμβρίου και από το πρωί της Κυριακής 8 Δεκεμβρίου έως αργά το μεσημέρι, οι μικροί και οι μεγάλοι επισκέπτες στο Πάρκο θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν δωρεάν δραστηριότητες, Χριστουγεννιάτικα αθλήματα και παιχνίδια, ένα πλούσιο Χριστουγεννιάτικο bazaar από τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου και πολλές ακόμα εκπλήξεις!

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου περιλαμβάνει Χριστουγεννιάτικες Κατασκευές, Face Painting και Γράμματα στον Άγιο Βασίλη και για την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, Δημιουργικό Παιχνίδι, Ρομποτικό Ποδόσφαιρο, Happy Christmas Tennis, Εργαστήριο Κατασκευής Χειροποίητης Κούκλας, Σιντριβάνια Σοκολάτας κι άλλες πολλές εορταστικές δράσεις!

Ελάτε όλοι να γεμίσουμε χαμόγελα και να στηρίξουμε το σημαντικό έργο της Κιβωτού του Κόσμου.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

Ελεύθερη Συνεισφορά σε είδη πρώτης ανάγκης και δώρα για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου.




Γιορτή για τα παιδιά της Κιβωτού Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 05, 2019 Rating: 5 Το Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο ανοίγει τη γιορτινή αγκαλιά του στα παιδιά και μαζί με την Κιβωτό του Κόσμου σας προσκαλούν σε μια 2ήμερη ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: