728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Τρίποντο του Απόλλωνα κόντρα στην Θύελλα



Με τον χθεσινό αγώνα Απόλλων Πάργας-Θύελλα Σινώπης ολοκληρώθηκε εχθές Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στο γήπεδο Μεσοποτάμου η 12η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με τελικό σκορ 2-1.

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι υπερτερούσαν σε όλη τη διάρκεια του ματς χάνοντας πολλές ευκαιρίες προηγήθηκαν στο 10’ με τον Παππά για το 1-0 του ημιχρόνου.

Στο 70’ ο Απόλλωνας έχασε πέναλτι με τον Μηλιώνη, με τον ίδιο παίχτη όμως να σκοράρει στο 75’ για το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν πετυχαίνοντας ένα γκολ με τον Χαντζάρα για το τελικό 2-1.

Διαιτητής: ΤΣΟΓΚΑΣ Α.

Βοηθοί: ΚΕΦΗΣ Γ. – ΓΚΟΥΜΑΣ Γ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ(Βέρμπης): ΖΕΡΗΣ, ΤΣΟΥΜΑΛΗΣ(46’ BOJANG), ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ, ΓΟΓΟΛΟΣ, ΠΑΚΟΣ, ΠΑΠΠΑΣ(25΄ΒΕΚΙΟΣ), ΓΚΙΖΓΚΙΖΓΙΑΝ, ΣΙΔΕΡΗΣ, ΜΗΛΙΩΝΗΣ, ΚΙΖΙΡΟΓΛΟΥ.

ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ: ΣΠΥΡΑΚΟΣ Θ., ΚΑΡΙΠΟΓΛΟΥ, ΤΟΥΜΑΝΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΕΖΟΣ, ΑΗΔΩΝΗΣ, ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ, ΣΑΛΜΑΣ, ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΣΠΥΡΑΚΟΣ Σ(55’ ΤΥΡΕΚΟΓΛΟΥ).






Τρίποντο του Απόλλωνα κόντρα στην Θύελλα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 02, 2019 Rating: 5 Με τον χθεσινό αγώνα Απόλλων Πάργας-Θύελλα Σινώπης ολοκληρώθηκε εχθές Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στο γήπεδο Μεσοποτάμου η 12η αγωνιστική της Α ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: