728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Νικητής στην Λευκάδα ο Απόλλων Πάργας, 1-0 τον Πανλευκάδιο



Δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από τον Απόλλωνα Πάργας ο Πανλευκάδιος στο “Πλάτωνας Γρηγόρης” με σκορ 0-1 για την 13η αγωνιστική. Η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν βοήθησε καθόλου τις δυο ομάδες να αναπτυχθούν επιθετικά, για τον λόγω αυτό είδαμε ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις και από τις δυο πλευρές. Με την σημερινή ήττα η ομάδα του Κατηφόρη έπεσε στην τέταρτη θέση(με έναν αγώνα λιγότερο) του βαθμολογικού πίνακα μένοντας έξι βαθμούς από τον Απόλλων Πάργας που ανέβηκε στην τρίτη θέση.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έδιναν μάχες στο κέντρο χωρίς όμως να δούμε κάποια επικίνδυνη φάση. Οι γηπεδούχοι δέχθηκαν την πρώτη απειλή στο 40ο λεπτό από τον Σιδέρη όπου με δυνατό σουτ προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Λιάσκο αλλά η μπάλα βγήκε ελάχιστα έξω από τα αριστερά.

Στο 68′ επικίνδυνη διπλή προσπάθεια του Κούτσικου στην μεγάλη περιοχή με δυνατό σουτ αλλά ο Ζερης με διπλή επέμβαση κράτησε την ομάδα του όρθια. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βέκιος με ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 0-1 για τους φιλοξεονούμενους.

Στα τελευταία λεπτά ο Πανλευκάδιος ανέβασε ρυθμούς πιέζοντας τον αντίπαλο για την ισοφάριση αλλά τίποτα δεν άλλαξε στο σκορ και οι φιλοξενούμενοι πήραν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Προβληματικός από την άλλη ο Πανλευκάδιος που με την έλλειψη του Μπόμπορη δυσκολεύεται αρκετά στην επιθετική γραμμή .

Διαιτητής: Ζιώγας Α.

Βοηθοί: Τσόγκας – Ντόμαρης

Πανλευκάδιος (Γιώργος Κατηφόρης): Λιάσκος, Κοκόλης Χ. (76΄Καλογερής / 88 απεβλήθη), Κατωπόδης, Τσιάβος, Κουμπής, Φλούδας, Κοκόλης, Μειντάνης , Κονιδάρης, Ορφανός, Κούτσικος

Απόλλων Πάργας (Λευτέρης Βέρμπης): Ζέρης, Bojang, Διαμαντόπουλος, Γεωργίου, Σουλιώτης, Πάκος, Φουντζούλας, Γκιζγκιζπαν, Σιδέρης(89΄Τσουμάλης),Κώτσιας(77΄Σαρελης), Βέκιος(80΄Μηλιώνης)






Νικητής στην Λευκάδα ο Απόλλων Πάργας, 1-0 τον Πανλευκάδιο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Δεκεμβρίου 08, 2019 Rating: 5 Δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από τον Απόλλωνα Πάργας ο Πανλευκάδιος στο “Πλάτωνας Γρηγόρης” με σκορ 0-1 για την 13η αγωνιστική. Η κακή κα...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: