728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Drone για τις δύσκολες επιχειρήσεις της ΕΜΑΚ




Τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ενίσχυσε η Περιφέρεια Ηπείρου με την διάθεση πλήρους Συστήματος μη Επανδρωμένου Αεροσκάφους (ΣμηΕΑ).

Πρόκειται για ένα drone το οποίο θα χρησιμοποιείται για σκοπούς επιτήρησης για πυροπροστασία και έγκαιρη ανίχνευση πυρκαγιών, έρευνας και διάσωσης, εναέριας υποστήριξης και συντονισμού επιχειρήσεων κλπ.

Το Σύστημα παραδόθηκε στην 5η ΕΜΑΚ από τον Προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δημήτρη Μαυρογιώργο και ταυτόχρονα έγινε και η πρώτη δοκιμή λειτουργίας του.

Όπως τονίστηκε, αυτό θα αποτελέσει ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για συμβάντα στις δύσβατες περιοχές, καθώς διαθέτει προηγμένο σύστημα ανίχνευσης και αποφυγής εμποδίων, το οποίο αποτελείται από ένα συνδυασμό οπτικών/υπέρυθρων αισθητήρων, μεγάφωνο κ.α.






Drone για τις δύσκολες επιχειρήσεις της ΕΜΑΚ Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Νοεμβρίου 15, 2019 Rating: 5 Τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ενίσχυσε η Περιφέρεια Ηπείρου με την διάθεση πλήρους Συστήματος μη Επανδρωμένου Α...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: