728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πάργα:Διακήρυξη Ανοιχτού Πλειοδοτικού Διαγωνισμού Για Πώληση Ακίνητου.





ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ


Ο υπό εκκαθάριση αγροτικός συνεταιρισμός με την επωνυμία «ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΓΑΣ», που εδρεύει στην Πάργα, όπως νόμιμα εκπροσωπείται, από τους εκκαθαριστές Ελευθέριο Δράκο του Νικολάου και Γρηγόριο Δράκο του Μάρκου, προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο πρόσωπο να υποβάλλει γραπτή δεσμευτική προσφορά, εντός σφραγισμένου φακέλου, για την αγορά του παρακάτω ακινήτου:


Οικόπεδο εντός οικισμού, της κτηματικής περιφέρειας της Κοινότητας Πάργας του Δήμου Πάργας, στη θέση «ΠΙΣΩ ΚΡΥΟΝΕΡΙ», με τα επί αυτού κτίσματα, συνολικού εμβαδού 1.248,92 τ.μ. (εντός οικισμού 1.245,37 τ.μ. κι εκτός 3,55 τ.μ). ΤΙΜΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΙΑΚΌΣΙΕΣ ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΕΥΡΩ (1.200.000,00€)


Προσφορές μικρότερες της τιμής εκκινήσεως δεν γίνονται δεκτές και απορρίπτονται. Για να γίνει κάποιος δεκτός (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) θα πρέπει, εκτός από τον φάκελο της προσφοράς να προσκομίσει αποδεικτικό φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας για αγορά ακινήτου καθώς κι εγγυητική επιστολή Τραπεζικού Πιστωτικού ιδρύματος για το ποσό της τιμής εκκινήσεως, που να ισχύουν μέχρι την ημερομηνία ανοίγματος των φακέλων των προσφορών και υπεύθυνη δήλωση ότι έλαβε γνώση των όρων της Διακήρυξης.


- Οι προσφορές πρέπει να κατατεθούν στην έδρα του Αγροτικού Συνεταιρισμού στην Πάργα, και στους εκκαθαριστές αυτού έως και τις 20-05-2019 και ώρα 12:00 έως 13:00 το μεσημέρι, ημέρα Δευτέρα Το άνοιγμα των προσφορών θα γίνει στην έδρα του Αγροτικού Συνεταιρισμού και συγκεκριμένα στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Πάργας (πάνω από το Κέντρο Υγείας Πάργας) ως άνω, την 20.05.2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 εως 13:00 ενώπιον των εκκαθαριστών

- Μετά την ολοκλήρωση του ανοίγματος των φακέλων των δικαιολογητικών και των προσφορών και την απόρριψη των προσφορών των οποίων τα δικαιολογητικά θα κριθούν μη σύμφωνα με την παρούσα Διακήρυξη, κάθε συμμετέχων του οποίου η προσφορά έχει κριθεί αποδεκτή έχει το δικαίωμα να υποβάλλει νέα προσφορά προφορικά της οποίας το τίμημα θα είναι μεγαλύτερο από αυτό που καταγράφηκε μετά το άνοιγμα των προσφορών. Επί του τιμήματος αυτού κάθε συμμετέχων έχει το δικαίωμα να προσφέρει μεγαλύτερο τίμημα. Η διαδικασία αυτή θα συνεχιστεί όσο υποβάλλονται προφορικώς νέες προσφορές και ολοκληρώνεται εφόσον μετά την υποβολή και της τελευταίας προφορικής προσφοράς δεν υπάρξει νέα με μεγαλύτερο προσφερόμενο τίμημα. Οι εκκαθαριστές θα απευθύνουν έγγραφη πρόσκληση σε αυτόν από τους προσφέροντες που έχει προσφέρει το υψηλότερο τίμημα προκειμένου να καταρτιστεί η σχετική σύμβαση πώλησης του ακινήτου. 

- Οι εκκαθαριστές του Α.Σ. διατηρούν το δικαίωμα για τη ματαίωση, την ακύρωση ή την επανάληψη του διαγωνισμού και γενικά διατηρεί το δικαίωμα να αποφασίζει ελεύθερα και κατά την απόλυτη κρίση τους καμία υποχρέωσή του έναντι των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό.

- Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες – διευκρινήσεις, από του εκκαθαριστές στα τηλέφωνα : Ελευθέριος Δράκος: 6932527300 Γρηγόριος Δράκος : 6974872861 Πάργα 29 Νοεμβρίου 2019
Πάργα:Διακήρυξη Ανοιχτού Πλειοδοτικού Διαγωνισμού Για Πώληση Ακίνητου. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Νοεμβρίου 29, 2019 Rating: 5 ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ Ο υπό εκκαθάριση αγροτικός συνεταιρισμός με την επωνυμία «ΕΛΑΙΟΥΡ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: