728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Έφερναν πεζοί 42 κιλά χασίς…




Στην Επαρχιακή Οδό Κεστρίνης - Ραγίου Θεσπρωτίας, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο αλλοδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται για τα αδικήματα της εισαγωγής, μεταφοράς, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών καθώς και της παράνομης εισόδου στη χώρα.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την αποτροπή της εισαγωγής - διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί, οι οποίοι μετέφεραν πεζή τρεις σάκους, που περιείχαν (30) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -42- κιλών και -330- γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι επιπρόσθετα στερούνται νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.




Έφερναν πεζοί 42 κιλά χασίς… Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Νοεμβρίου 29, 2019 Rating: 5 Στην Επαρχιακή Οδό Κεστρίνης - Ραγίου Θεσπρωτίας, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης κα...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: