728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Την απόρριψη του υποβιβασμού των σχολείων Αγιάς και Ανθούσας αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο Πάργας



Το δημοτικό συμβούλιο Πάργας αποφάσισε κατά πλειοψηφία στην τελευταία του συνεδρίαση ως εξής αναφορικά με τη μεταβολή των σχολικών μονάδων του Δήμου:


Α. Εισηγείται την απόρριψη του υποβιβασμού των δημοτικών σχολείων Αγιάς και Ανθούσας από 3/θ σε 2/θ για το σχολικό έτος 2020-2021 προκειμένου να εξασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας των εκπαιδευτικών και να έχουν κίνητρο οι γονείς ώστε να παραμείνουν τα παιδιά τους στα σχολεία των κοινοτήτων τους.

Β. Εισηγείται την προσθήκη της ειδικότητας Υπάλληλος Τουριστικών Επιχειρήσεων του τομέα Διοίκησης και Οικονομίας στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Καναλακίου για το σχολικό έτος 2020-2021, διότι ο Δήμος κατατάσσεται σε έναν από τους κορυφαίους προορισμούς παγκοσμίως και το ΕΠΑ.Λ. Καναλακίου αποτελεί τη μοναδική δομή τουριστικής εκπαίδευσης στην ευρύτερη περιοχή.

Σε έγγραφό της στις 14/11/2019 η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπ/σης Πρέβεζας πρότεινε τις παρακάτω μεταβολές στις σχολικές μονάδες του Δήμου Πάργας για το σχολικό έτος 2020-2021.


1.Τον υποβιβασμό του 3/θ Δημοτικού Σχολείου Αγιάς σε 2/θ Δημοτικό Σχολείο Αγιάς.


2.Τον υποβιβασμό του 3/θ Δημοτικού Σχολείου Ανθούσας σε 2/θ Δημοτικό Σχολείο Ανθούσας.

Η συγκεκριμένη πρόταση έγινε στο πλαίσιο του εξορθολογισμού των θέσεων στην περιοχή ευθύνης της. Παρ' όλα αυτά ο Δήμος ήταν ξεκάθαρος στην απόφασή του.





Την απόρριψη του υποβιβασμού των σχολείων Αγιάς και Ανθούσας αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο Πάργας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Νοεμβρίου 30, 2019 Rating: 5 Το δημοτικό συμβούλιο Πάργας αποφάσισε κατά πλειοψηφία στην τελευταία του συνεδρίαση ως εξής αναφορικά με τη μεταβολή των σχολικών μονάδω...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: