728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η Πάργα στηρίζει την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών!



Την σημασία της δωρεάς μυελού των οστών και την αξία του εθελοντισμού και της ανιδιοτελούς προσφοράς εισέπραξαν οι εθελοντές του παραρτήματος Καναλακίου-Πάργας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Καναλάκι.

Στην εκδήλωση με τίτλο «όλα για την υγεία» που οργάνωσαν με την υποστήριξη του Δήμου Πάργας και της Περιφέρειας Ηπείρου ΠΕ Πρέβεζας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον εκπρόσωπο του Κέντρου Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών ΚΕΔΜΟΠ, να συζητήσουν διεξοδικά το θέμα αλλά και να υποβληθούν σε δειγματοληψία σάλιου ώστε να εγγραφούν ως εθελοντές δότες.

Ιδιαίτερα συγκινητική υπήρξε η παρέμβαση δότριας από το κοινό που ανέβηκε στο βήμα και εξιστόρησε την εμπειρία που βίωσε και τα όμορφα συναισθήματα που ένιωσε προσφέροντας σε συνάνθρωπο μας που χρειάστηκε μεταμόσχευση μυελού των οστών.













Η Πάργα στηρίζει την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Νοεμβρίου 05, 2019 Rating: 5 Την σημασία της δωρεάς μυελού των οστών και την αξία του εθελοντισμού και της ανιδιοτελούς προσφοράς εισέπραξαν οι εθελοντές του παραρτήμ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: