728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Σεμινάριο καρδιολόγων στο Μέτσοβο




Σημαντικός αριθμός Καρδιολόγων θα βρίσκονται στο Μέτσοβο την Παρασκευή 22/11 και το Σάββατο 23/11 το πλαίσιο σεμιναρίου που διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Β' Καρδιολογικής Κλινικής του Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων και του Ελληνικού Κολλεγίου Καρδιολογίας.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σημαντικές ομιλίες και στρογγυλά τραπέζια για την Προληπτική Καρδιολογία, τις Αρρυθμίες, την Κλινική & επεμβατική Καρδιολογία, την Καρδιαγγειακή Απεικόνιση, θέματα που σχετίζονται με προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά την καθημερινή κλινική τους εργασία.

Η Β' Καρδιολογική Κλινική του Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων καταβάλλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να προσφέρει συνεχώς νέες γνώσεις στον Έλληνα καρδιολόγο, τόσο τον ειδικευμένο όσο και τον ειδικευόμενο.

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου έχουν προσκληθεί και θα συμμετέχουν με ομιλίες Καρδιολόγοι από διάφορα Πανεπιστημιακά και Νοσοκομειακά Ιδρύματα της χώρας.

Το μεγάλο φάσμα θεματολογίας του επιστημονικού προγράμματος καλύπτει τις ανάγκες επιμόρφωσης όχι μόνο των Καρδιολόγων αλλά ευρύτερα όλων των ιατρών που υπηρετούν την Καρδιαγγειακή Ιατρική.

Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Συνεδριακού Κέντρου Διάσελου στο Μέτσοβο από την Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου έως και το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019, και η συμμετοχή για κάθε ενδιαφέρομενο είναι Δωρεάν.





Σεμινάριο καρδιολόγων στο Μέτσοβο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Νοεμβρίου 18, 2019 Rating: 5 Σημαντικός αριθμός Καρδιολόγων θα βρίσκονται στο Μέτσοβο την Παρασκευή 22/11 και το Σάββατο 23/11 το πλαίσιο σεμιναρίου που διοργανώνεται...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: