728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ποιος έφερε τη Black Friday στην Ελλάδα;


Πώς πρέπει να κινηθούν φέτος οι καταναλωτές








Η Black Friday, ήρθε στην Ελλάδα, το 2016 και αμέσως τα πλήθη, ενθουσιάστηκαν.

Από τότε Public, σημαίνει αληθινές Black Friday προσφορές και αυτό το ξέρουν όλοι!


Μπορεί οι περισσότερες τάσεις της αγοράς να καθυστερούν να φτάσουν στη χώρα μας, από το εξωτερικό, αλλά όταν τελικώς, γίνει η προσαρμογή τους στην Ελληνική πραγματικότητα, οι καταναλωτές, τις αγκαλιάζουν με πάθος.H Black Friday, είναι ίσως το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιας ξενόφερτης εμπορικής παράδοσης που μας ήρθε από τις ΗΠΑ και απέκτησε αμέσως ορκισμένους φαν. Να θυμίσουμε ότι ηBlackFriday, τοποθετείται χρονικά, μετά τη γιορτή των Ευχαριστιών, δηλαδή την 4η Παρασκευή του Νοεμβρίου και «ανοίγει» πανηγυρικά την Εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.


Στην Αμερική, γιορτάζεται, από το 1952, στα μαγαζιά, με γενναίες προσφορές, εκπτώσεις και τεράστιους τζίρους. Έχουν καταγραφεί, μάλιστα ακραία περιστατικά καταναλωτικής υστερίας, με τεράστιες ουρές και διανυκτέρευση έξω από μεγάλες αλυσίδες με ηλεκτρικά είδη, κινητά τηλέφωνα ή και νυφικά. Έχουμε δει βίντεο με κυρίες να μαλλιοτραβιούνται για ένα παλτό και κυρίους να λογομαχούν για το ποιος ακούμπησε πρώτος μία smart tv, που προσφερόταν σε «τρελή »τιμή.

Από τους πρώτους που την εφάρμοσαν, στη χώρα μας, με επιτυχία και εντυπωσιακά οφέλη για τους καταναλωτές, ήταν τα Public. Κατόπιν, πολλοί ακολούθησαν, αλλά οι πρωτοπόροι, καταφέρνουν να είναι κάθε χρόνο οι ρυθμιστές του παιχνιδιού των προσφορών και να σηκώνουν τον πήχη, όλο και ψηλότερα.

Γι’ αυτό και φέτος, σου δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσεις τα προϊόντα, που επιθυμείς, στις πιο απίστευτες τιμές της αγοράς .

«Πες μας τι θες, σε Black Friday τιμές», είναι το σύνθημα και μπορείς από τώρα να επιλέξεις τις κατηγορίες με τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν για να λάβεις ενημερώσεις και να καταλήξεις στο πιο συμφέρον για την τσέπη σου.





Πώς θα προλάβεις φέτος να «χτυπήσεις» προσφορές με το 70%;

Αρχικά, πρέπει να «βάλεις στο μάτι» προϊόντα από τις κατηγορίες: Τεχνολογίας, Ψυχαγωγίας ή Marketplace.

Ξεκίνα γρήγορα την έρευνα σου και λάβε όσο περισσότερα newsletters μπορείς,ώστε να προγραμματίσεις το budgetσου.

Επωφελήσου από τη BlackFriday, για να πάρεις αυτά που δεν μπορείς τις άλλες μέρες. Πήγαινε για τη μεγάλη ιδέα και «χτύπα» τη, στην πιο συμφέρουσα τιμή.

Φτιάξε τη wishlist σου και προσπάθησε να μην σε ξεμυαλίσουν οι Σειρήνες των προσφορών.

Αν είσαι της παλιάς σχολής, που θέλει να δει για να πειστεί, βάλε τα αθλητικά σου και έλα σε ένα Public, με το άνοιγμα, το πρωί της Παρασκευής, 29 Νοεμβρίου και ετοιμάσου για μεγάλες ουρές αλλά και μεγάλες προσφορές.




Stay tuned shoppers! Ακολουθούν συμβουλές, ειδικά για την αγορά smartphone, τηλεοράσεων και προϊόντων gaming.






Ποιος έφερε τη Black Friday στην Ελλάδα; Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Νοεμβρίου 17, 2019 Rating: 5 Πώς πρέπει να κινηθούν φέτος οι καταναλωτές Η Black Friday, ήρθε στην Ελλάδα, το 2016 και αμέσως τα πλήθη, ενθουσιάστηκαν. Από τότε Pu...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: