728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Black Friday: Φρενίτιδα και στα Γιάννινα




Η Black Friday, ένα αμιγώς αμερικανικό «έθιμο» που συνδέεται με την Ημέρα των Ευχαριστιών, έχει πλέον «μετακομίσει» για τα καλά στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, όπου κάθε χρόνο καταγράφονται και νέα ρεκόρ πωλήσεων.

Ειδικοί της αγοράς έχουν ήδη δώσει τις οδηγίες τους προς τους καταναλωτές, εν όψει της Black Friday, αλλά και της Cyber Monday, που έχει προγραμματιστεί για τις 2 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε η Picodi στο economistas.gr, το 80% των καταναλωτών που προβαίνουν σε αγορές εντός του Νοεμβρίου περιμένουν τη Black Friday. Σε «άγουρο» στάδιο σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, πάντα κατά την έρευνα της Picodi, βρίσκεται η Singles Day, στην οποία δήλωσε ότι συμμετείχε το 1% των καταναλωτών. Αντιθέτως, το 19% απάντησε στη σχετική ερώτηση ότι το 2018 συμμετείχε τόσο στη Singles’ Day όσο και στη Black Friday.

Στην έρευνα της Picodi περιλαμβάνεται και μια λίστα με τις πόλεις όπου οι καταναλωτές αναμένουν με μεγαλύτερο… ενθουσιασμό τη Black Friday. Η συγκεκριμένη κατάταξη αφορά στην αύξηση στην κατανάλωση (αγορές) συγκριτικά με μια κοινή Παρασκευή.

Όπως προέκυψε, οι περιοχές όπου παθαίνουν… φρενίτιδα με τη Black Friday είναι οι εξής:

Δράμα

Ηράκλειο

Ιωάννινα

Θεσσαλονίκη

Καλλιθέα





Black Friday: Φρενίτιδα και στα Γιάννινα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Νοεμβρίου 20, 2019 Rating: 5 Η Black Friday, ένα αμιγώς αμερικανικό «έθιμο» που συνδέεται με την Ημέρα των Ευχαριστιών, έχει πλέον «μετακομίσει» για τα καλά στην Ευρώ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: