728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Βρυξέλλες - Νίκος Γεωργάκος: Στόχος μας να εκμεταλλευτούμε οποιαδήποτε προγράμματα και καλές πρακτικές μας προσφέρει η Ευρώπη

Με απόλυτη επιτυχία η συμμετοχή του Δημάρχου Πρέβεζας στην εβδομάδα των περιφερειών και πόλεων «European Week of Regions and Cities»


Στο τριήμερο 7-8-9 Οκτωβρίου ενεργά σε worksphop, σε συναντήσεις με θεσμικούς παράγοντες και Δημάρχους, σε ομιλίες και στις εκδηλώσεις στο πλαίσιο της εβδομάδας των Περιφερειών και πόλεων που διοργάνωσε η Διεύθυνση DG REGIO, συμμετείχε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος.

Αρχικά ο κ. Γεωργάκος είχε μία σύντομη συνομιλία με τον Έλληνα Επίτροπο Μαργαρίτη Σχοινά στον οποίο και ευχήθηκε καλή θητεία, ενώ ο κ.Σχοινάς αφού εξέφρασε στο Δήμαρχο τα θετικά του σχόλια για τη φυσική ομορφιά και τις δυναμικές του Δήμου Πρέβεζας, του ευχήθηκε με την σειρά του εξίσου καλή και παραγωγική θητεία εκφράζοντας την επιθυμία ο Δήμος να αποτελεί πλέον ένα ενεργό μέλος στο ευρωπαϊκό σκηνικό.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Πρέβεζας αφού πραγματοποίησε στην έδρα της Διεύθυνσης των Περιφερειών και Πόλεων την απαραίτητη διαδικασία της διαπιστεύσεως, μετέβη στο Building SQUARE – Brussels Convention Centre στην περιοχή Mont des Arts όπου και συμμετείχε σε συνεδριάσεις, παρουσιάσεις και workshop με θεματικές όπως για την στρατηγική του νέου προγραμματικού πλαισίου 2021-2027, την κοινωνική πολιτική των Δήμων, την κυκλική οικονομία και τις «πράσινες καλές πρακτικές», τη σύγχρονη αστική ανάπτυξη και λειτουργία καθώς και τα μοντέλα των σύγχρονων έξυπνων ψηφιακών πόλεων.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας δήλωσε ότι «Στόχος μας είναι να ενταχθεί ο Δήμος Πρέβεζας στην διεύθυνση περιφερειών και πόλεων DG REGIO , έτσι ώστε να εκμεταλλευτούμε οποιαδήποτε προγράμματα και καλές πρακτικές μας προσφέρει η Ευρώπη».

Τέλος το βράδυ της 8ης Οκτωβρίου ο κ. Γεωργάκος συμμετείχε στη δεξίωση στον ειδικό χώρο AGORA με θεματική την υγιεινή διατροφή από ποιοτικά μεσογειακά προϊόντα.

Στην επόμενη εβδομάδα των Περιφερειών και Πόλεων εξάλλου, ο Δήμος Πρέβεζας θα έχει ενεργή παρουσία με την θέληση όλων ως επίσημο πλέον μέλος της Διεύθυνσης Περιφερειών και Πόλεων, στόχο για τον οποίο ο κ. Γεωργάκος έθεσε ήδη τις βάσεις συνομιλώντας με αρκετούς Έλληνες Ευρωβουλευτές.




Βρυξέλλες - Νίκος Γεωργάκος: Στόχος μας να εκμεταλλευτούμε οποιαδήποτε προγράμματα και καλές πρακτικές μας προσφέρει η Ευρώπη Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Οκτωβρίου 11, 2019 Rating: 5 Με απόλυτη επιτυχία η συμμετοχή του Δημάρχου Πρέβεζας στην εβδομάδα των περιφερειών και πόλεων «European Week of Regions and Cities» Στ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: