728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Θύματα απατεώνα δύο ηλικιωμένοι




Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, δύο υποθέσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων γυναικών, που έγιναν στην πόλη της Πρέβεζας, από δράστη που προσποιούνταν τον υπάλληλο της ΔΕΗ.

Πρόκειται για 39χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την 10 και την 30-07-2019 στην πόλη της Πρέβεζας, ο 39χρονος προσποιούμενος τον υπάλληλο της ΔΕΗ, εισήλθε σε σπίτια δύο ηλικιωμένων γυναικών, ηλικίας 89 και 91 ετών αντίστοιχα και προφασιζόμενος κίνδυνο πρόκλησης βραχυκυκλώματος ή πυρκαγιάς κατάφερε να τις πείσει να συγκεντρώσουν χρήματα και χρυσαφικά σε σημείο της οικίας τους για δήθεν προστασία τους κατά την διάρκεια υποτιθέμενων εργασιών και στη συνέχεια αποσπώντας την προσοχή τους να τους τα αφαιρέσει.

Επιπρόσθετα, ο δράστης αφαίρεσε από το σπίτι της 91χρονης και τραπεζική κάρτα με την οποία στη συνέχεια πραγματοποίησε ανάληψη από ΑΤΜ τραπεζικού υποκαταστήματος, αφαιρώντας από το λογαριασμό της χρηματικό ποσό.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.




Θύματα απατεώνα δύο ηλικιωμένοι Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Οκτωβρίου 11, 2019 Rating: 5 Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, δύο υποθέσεις εξαπάτησης ηλι...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: