728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Με το δεξί στο πρωτάθλημα της Β ΕΠΣ Π-Λ ο Αετός Αγιάς- Νίκη επί του Α.Ο Μύτικα



Με το δεξί ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Β ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ο Αετός Αγιάς αφού επικράτησε εχθές Σάββατο 12 Οκτωβρίου στο γήπεδο Αγιάς του Α.Ο Μύτικα με 3-1 για την 1η αγωνιστική του Β Ομίλου.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 10’ με γκολ του Σερίφη, με τον Ζαρκαντώνη στο 16’ να νικάει τον Παπαγεωργίου και να φέρνει το ματς στα ίσα (1-1). Στο 26’ ο Σερίφης ξαναχτύπησε δίνοντας πάλι προβάδισμα στην ομάδα του(2-1), που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 56΄ ο Βαρτζιώτης με απευθείας γκολ από το κόρνερ έγραψε το τελικό 3-1.

Διαιτητής: ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ Θ.

Βοηθοί: ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ Κ. – ΠΑΠΠΑΣ Δ.

ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΑΣ: ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΓΚΙΝΗΣ, ΓΑΒΡΙΗΛ, ΓΚΟΓΚΑ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΔΕΣΚΑΣ, ΝΤΑΛΛΑΣ, GOGA, ΣΕΡΙΦΗΣ, ΒΑΡΤΖΙΩΤΗΣ(80’ ΑΗΔΩΝΗΣ), ΛΙΑΛΙΟΣ(75’ ΠΑΠΑΣ).

Α.Ο ΜΥΤΙΚΑΣ(Κωστής): ΝΟΒΑΣ Τ., ΝΙΤΣΑ, ΚΟΥΚΑΙ(75’ ΜΠΑΚΟΛΑΣ), ΜΠΑΝΑΚΟΣ(62’ ΝΙΧΩΡΙΤΗΣ), ΝΟΒΑΣ Α., ΡΑΜΜΟΣ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ(88’ ΚΑΤΩΓΙΑΝΝΗΣ), ΒΡΥΩΝΗΣ, ΒΕΡΥΚΙΟΣ, ΖΑΡΚΑΝΤΩΝΗΣ, BARDHAJ(58’ ΒΕΡΜΠΗΣ).







Με το δεξί στο πρωτάθλημα της Β ΕΠΣ Π-Λ ο Αετός Αγιάς- Νίκη επί του Α.Ο Μύτικα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Οκτωβρίου 13, 2019 Rating: 5 Με το δεξί ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Β ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ο Αετός Αγιάς αφού επικράτησε εχθές Σάββατο 12 Οκτωβρίου στο γήπεδο Αγιάς τ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: