728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Δήμου Πάργας Συμμεριζόμαστε την αγωνία τουριστών και ιδιοκτητών σχετικά με την πτώχευση THOMAS COOK.







ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ύστερα από επικοινωνία του Δήμου Πάργας με τους φορείς Ένωση Ξενοδόχων και Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων Πάργας, αφού έγινε λεπτομερής ενημέρωση σχετικά με την πτώχευση ενός από τους μεγαλύτερους Tour Operators της Ευρώπης, THOMAS COOK, που δραστηριοποιείται και στην Πάργα, ανακοινώνουμε ότι συμμεριζόμαστε την αγωνία των τουριστών που έχασαν την προγραμματισμένη πτήση τους καθώς και των ιδιοκτητών ως προς την οικονομική ζημιά που υπέστησαν.

Οι επαγγελματίες της εστίασης του Δήμου Πάργας ανταποκρίθηκαν και έδειξαν το φιλόξενο πρόσωπο των Ελλήνων επιχειρηματιών. Σε οποιαδήποτε ενέργειά τους ο Δήμος Πάργας θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης. Ο Δήμαρχος Πάργας κ. Ζαχαριάς παρακολουθεί τις εξελίξεις και είναι πάντα διαθέσιμος σε προτάσεις που θα συντελέσουν στην αποκατάσταση της ηρεμίας στην τοπική τουριστική αγορά, καθώς και στην αντιμετώπιση της οικονομικής ζημιάς που έχουν υποστεί οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.



Γραφείο Δημάρχου Πάργας
Δήμου Πάργας Συμμεριζόμαστε την αγωνία τουριστών και ιδιοκτητών σχετικά με την πτώχευση THOMAS COOK. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 28, 2019 Rating: 5 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ύστερα από επικοινωνία του Δήμου Πάργας με τους φορείς Ένωση Ξενοδόχων και Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων Πάργας,...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: