728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Παρκέ θα τοποθετηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο της Πάργας



Την ευκαιρία να είναι ένας από τους λίγους μικρούς Δήμους στη χώρα, που και στα τρία κλειστά γυμναστήριά του έχει τοποθετήσει παρκέ, θα έχει ο Δήμος Πάργας.


Η οικονομική επιτροπή καθόρισε στην τελευταία της συνεδρίαση τους όρους του συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια και τοποθέτηση παρκέ στο Αθλητικό Κέντρο Πάργας (Κλειστό Γυμναστήριο Πάργας).

Η Τεχνική υπηρεσία του Δήμου έχει συντάξει τις τεχνικές προδιαγραφές της ανωτέρω προμήθειας, σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. 8/2019 Μελέτη. Σύμφωνα με τις ανωτέρω προδιαγραφές, ο προϋπολογισμός της εν λόγω προμήθειας ανέρχεται στο ποσό των 39.990,00 ευρώ, ενώ η διάρκειά της θα είναι δύο μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι και το Κλειστό Αθλητικό Κέντρο Φαναρίου και το κλειστό γυμναστήριο στο γυμνάσιο Καναλακίου και το Κλειστό της Πάργας, θα έχουν παρκέ.






Παρκέ θα τοποθετηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο της Πάργας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 28, 2019 Rating: 5 Την ευκαιρία να είναι ένας από τους λίγους μικρούς Δήμους στη χώρα, που και στα τρία κλειστά γυμναστήριά του έχει τοποθετήσει παρκέ, θα έ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: