728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Συλλήψεις για καλλιέργεια σε Άρτα και Θεσπρωτία




Σε χωριό του Δήμου Αρταίων συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 66χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας κάνναβης και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν στοχευμένη έρευνα στο σπίτι του 66χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:

τρία δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 3,7, 3,3 και 3,1 μέτρων, φυτεμένα στον αύλειο χώρο του σπιτιού,
αποξηραμένοι κλάδοι κάνναβης, βάρους -1- κιλού και -500- γραμμαρίων,
κουτί με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους -17,86- γραμμαρίων,
πλαστικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Επίσης σε χωριό του Δήμου Ηγουμενίτσας, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο άτομα, ένας 47χρονος ημεδαπός και ένας 24χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενοι για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο άνδρες, διότι όπως διαπιστώθηκε καλλιεργούσαν σε αγρόκτημα σε χωριό του Δήμου Ηγουμενίτσας, τρία δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από -1- έως -1,5- μέτρων, τα οποία ήτα φυτεμένα σε δύο αυτοσχέδιες γλάστρες, τα οποία και εκριζώθηκαν.

Επίσης, σε έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια των δύο συλληφθέντων, βρέθηκαν στο σπίτι του 24χρονου και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:

ποσότητα ινδικής κάνναβης, βάρους (68,9) γραμμαρίων,
ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (1,8) γραμμαρίων,
πλαστικός τρίφτης και γυάλινο δοχείο με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.








Συλλήψεις για καλλιέργεια σε Άρτα και Θεσπρωτία Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 18, 2019 Rating: 5 Σε χωριό του Δήμου Αρταίων συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 66χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για καλλιέργει...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: