728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Κοινωνικά φροντιστήρια για μαθητές Λυκείου




Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, η Περιφέρεια Ηπείρου, με τη συμμετοχή της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων και του Δήμου Ιωαννιτών, σε συνεργασία με το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ν. Ιωαννίνων, διοργανώνει για το σχολικό έτος 2019 – 2020 πρόγραμμα Κοινωνικών Φροντιστηρίων, για τους κατοίκους των Δήμων της Π.Ε. Ιωαννίνων.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές Λυκείου για μαθήματα που διδάσκονται σε Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης.

Δικαιούχοι του προγράμματος είναι μαθητές οικονομικά αδύναμων οικογενειών που φοιτούν σε δημόσια σχολεία του Νομού και δεν παρακολουθούν φροντιστηριακά μαθήματα. Κριτήριο ένταξης θα είναι το οικογενειακό εισόδημα ενώ θα λαμβάνονται υπόψη και κοινωνικοί παράγοντες. Η επιλογή θα γίνει από επιτροπή που έχει συσταθεί για το σκοπό αυτό.

Τα δικαιολογητικά που οφείλουν να καταθέσουν οι δικαιούχοι είναι τα παρακάτω :

1.Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας γονέα ή κηδεμόνα.
Βεβαίωση φοίτησης από το σχολείο που φοιτά ο μαθητής .
Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.
Φωτοτυπία εκκαθαριστικού σημειώματος 2019 (οικονομικού έτους 2018) ή φωτοτυπία φορολογικής δήλωσης 2019 που παρελήφθη από την Δ.Ο.Υ ή εκτύπωση μέσω TAXIS .
Φωτοτυπία του τελευταίου Ε9.

Ανάλογα με την περίπτωση και εφόσον συντρέχουν λόγοι:

- Φωτοτυπία γνωμάτευσης Υγειονομικής Επιτροπής με ποσοστό 67% και άνω.

- Φωτοτυπία διαζευκτηρίου, αγωγής διαζυγίου ή οποιουδήποτε σχετικού εγγράφου που να αποδεικνύει την διάσταση και την επιμέλεια των τέκνων .

-Βεβαίωση χρόνου ανεργίας γονέων από τον Ο.Α.Ε.Δ. ή Κάρτα Ανεργίας

-Φωτοτυπία ιδιωτικού συμφωνητικού μίσθωσης κατοικίας με θεώρηση από Δ.Ο.Υ..

Το σχετικό Έντυπο Αίτησης και Υπεύθυνης Δήλωσης θα διατίθενται από το αρμόδιο γραφείο της Περιφέρειας Τα δικαιολογητικά θα κατατίθενται από την Δευτέρα 23/09/2019 έως και την Παρασκευή 04/10/2019 κατά τις ώρες 09:00 – 13:00 στο 128 γραφείο της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Ηπείρου, στο κτήριο του Διοικητηρίου Πλατεία Πύρρου 1, (Πληροφορίες τηλ.: 2651087128).





Κοινωνικά φροντιστήρια για μαθητές Λυκείου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 18, 2019 Rating: 5 Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, η Περιφέρεια Ηπείρου, με τη συμμετοχή της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων και του Δήμου Ιωαννιτών, σε συνεργασία ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: