728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Προς αναστολή λειτουργίας οδεύει ο Τομέας ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο



Ένα έργο που πριν από περίπου 1,5 χρόνο εγκαινιάστηκε με πομπώδη τρόπο από τους αρμόδιους φορείς, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) , ο Τομέας του ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο, οδεύει προς αναστολή λειτουργίας.

Σε ανακοίνωση του το Σωματείο Εργαζομένων της 7ης Περιφέρειας του ΕΚΑΒ, καταγγέλλει την προηγούμενη διοίκηση του ΕΚΑΒ και συγκεκριμένα τον πρόεδρο Κώνσταντίνο Καρακατσιανόπουλο, τον Αντιπρόεδρο Μιλτιάδη Μυλωνά και τον Διευθυντή της Περιφέρειας .

Οι εργαζόμενοι κάνουν λόγο για προχειρότητα των αρμόδιων στη δημιουργία του Τομέα στο Μεσοπόταμο, καθώς το όλο εγχείρημα στήθηκε -όπως αναφέρουν- χωρίς να εξασφαλιστεί το απαραίτητο προσωπικό που θα στελέχωνε τη νέα δομή.

Ο τομέας στήθηκε παρά τις επανειλημμένες αντιρρήσεις των εργαζομένων με 3 διασώστες οι οποίοι μετακινήθηκαν από ήδη υποστελεχωμένους τομείς της Περιφέρειας, για μικρό χρονικό διάστημα και σήμερα δεν διαθέτει ούτε έναν διασώστη, με κίνδυνο να οδηγηθεί σε αναστολή λειτουργίας.

Η αναστολή λειτουργίας του Τομέα ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο πρόκειται να δημιουργήσει ένα τεράστιο κενό στην αντιμετώπιση των έκτακτων περιστατικών στη παραλιακή ζώνη του Νομου Πρέβεζας.




Προς αναστολή λειτουργίας οδεύει ο Τομέας ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 25, 2019 Rating: 5 Ένα έργο που πριν από περίπου 1,5 χρόνο εγκαινιάστηκε με πομπώδη τρόπο από τους αρμόδιους φορείς, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) ,...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: