728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου σταθμού του ΕΚΑΒ στην Τ.Κ Μεσοποτάμου του Δήμου Πάργας - Φώτο




Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου σταθμού του ΕΚΑΒ στην Τ.Κ Μεσοποτάμου του Δήμου Πάργας σήμερα Παρασκευή 1η Ιουνίου και ώρα 10.30 το πρωί, ο οποίος βρίσκεται ήδη σε λειτουργία από τις 25 Μαΐου.

Τα εγκαίνια τέλεσε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας Γιώργος Γιαννόπουλος παρουσία του Προέδρου του ΕΚΑΒ Κωσταντίνου Καρακατσιανόπουλου.

Μάλιστα, σε δηλώσεις του ο Διευθυντής ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας Βασίλειος Παπαδιώτης, είχε αναφέρει πως πρόκειται για ένα αίτημα της τοπικής κοινωνίας το οποίο, με τις συντονισμένες ενέργειες όλων των φορέων, γίνεται πράξη.

"Οι βασικές υποδομές για την λειτουργία του σταθμού έχουν καλυφθεί και μέρα με τη μέρα η κατάσταση βελτιώνεται ακόμη περισσότερο" τονίζει ο κ.Παπαδιώτης, υπογραμμίζοντας ότι με τον συντονισμό και των ασθενοφόρων από τα Κ.Υ της περιοχής, θα επιτευχθούν οι καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στην παραλιακή ζώνη.

Σύμφωνα με το Διευθυντή του ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας ο σταθμός θα σώσει ζωές κυρίως κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, όπου η κίνηση στην παραλιακή ζώνη αυξάνεται κατακόρυφα, ενώ καταγράφονται και άλλα έκτακτα περιστατικά που χρήζουν άμεσης ιατρικής βοήθειας. Το ΕΚΑΒ θα στεγαστεί σε χώρο που παραχώρησε ο Δήμος της Πάργας και αποτελείται από αίθουσα συσκέψεων, τρία δωμάτια και βοηθητικό χώρο υγιεινής, συνολικής επιφάνειας 90 τ.μ., διαθέτει σύνδεση με νερό, ρεύμα και internet, μεγάλο περιβάλλοντα χώρο, ενώ έχει άμεση πρόσβαση στην παραλιακή Ε.Ο. Ηγουμενίτσας- Πρέβεζας .


Την κορδέλα έκοψε ο Δήμαρχος Πάργας, Αντώνης Νάστας, ενώ, μεταξύ άλλων, το παρών έδωσε ο Βουλευτής Σύριζα Ν.Πρέβέζας, Κώστας Μπάρκας, ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν.Πρέβεζας, Στέργιος Γιαννάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης, Στράτος Ιωάννου, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης, Μιχάλης Σπυρέλης κ.α.









Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου σταθμού του ΕΚΑΒ στην Τ.Κ Μεσοποτάμου του Δήμου Πάργας - Φώτο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Ιουνίου 01, 2018 Rating: 5 Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου σταθμού του ΕΚΑΒ στην Τ.Κ Μεσοποτάμου του Δήμου Πάργας σήμερα Παρασκευή 1η Ιουνίου και ώρα 1...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: